Ginekologija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Ginekologija
Evo ovako ,imam 19 godina i s partnerom sam godinu dana ..seksualni odnos i nije onakav kakvom sam se nadala..imala sam vec prije jedan spolni odnos i osjecaj je bio jednak..odnosno problem je sto nema nikakvog osjecaja..tijekom seksualnog odnosa ne osjecam bas nista,prvih par puta je bilo bolno, ali kasnije je bol nestala a uzitka nije bilo..osjecam samo da je nesto u meni..znam da sam mlada i da imam vremena za orgazam (jer sam se dosta raspitala i znam da ga neke zene rjetko dozivljavaju),ali moj problem nije orgazam nego bilo kakav uzitak ,osjecaj tijekom seksualnog odnosa..nikada nisam nista osjetila i pomalo se zabrinjavam te zbog toga sto se svaki put razocaram u sex nemam ni potrebu za njim..obratila sam se ginekologu za pomoc ali on mi je rekao da sam zdrava mlada dama i nije mi dao ni jedan korisni savjet ,pretpostavljam da me nije shvatio ozbiljno...ne znam vise kome bih se obratila za pomoc i ne znam hoce li me uopce netko shvatit jer me moje prijateljice ne shvacaju kao ni nitko kome sam ispricala svoj problem...