Gde mogu da kupim elasticne carape al' da nisu do kolena?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Gde mogu da kupim elasticne carape al' da nisu do kolena?
Imam izrazene vene na stopalima, i kad je ovako toplo vreme, kao sto je trenutno pocinju malo i da me bole. Zato sam otisao jutros u apoteku da kupim one carape za prosirene vene, ali posto sam video da su zenske, tj. do kolena a mozda i preko, reko ne dolazi u obzir. Da li ima negde da se nadju, a da su samo do na primer plovine cevanice? Ako neko zna, molim da mi ostavi adresu apoteke, hvala!
Re: Gde mogu da kupim elasticne carape al' da nisu do kolena
walker napisao:Imam izrazene vene na stopalima, i kad je ovako toplo vreme, kao sto je trenutno pocinju malo i da me bole. Zato sam otisao jutros u apoteku da kupim one carape za prosirene vene, ali posto sam video da su zenske, tj. do kolena a mozda i preko, reko ne dolazi u obzir. Da li ima negde da se nadju, a da su samo do na primer plovine cevanice? Ako neko zna, molim da mi ostavi adresu apoteke, hvala!

Cekaj bre jesi li ti stvarno opaljen po glavi ili iz dosade plasiras glupe teme?????????????
Muske carape za vene koje su do polovine lista????????!!!!!!!!!!!!!!!

Ne salim se, trebaju mi carape za prosirene vene i to podhitno. Apotekarka mi je rekla da ima, ali navodno ne zna gde tacno... I da, ako ti volis da oblacis helanke, nije slucaj i u mom slucaju. Umesto sto ces se razvikati sa psihiatrijom u sledecem postu, neka umesto toga bude informacija o doticnoj apoteci, ako nije tesko.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 08, 2007 2:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
http://www.simone.co.yu/index.html
pa ih zovi i vidi u kojim apotekama lasiraju proiyvode
pa ih zovi i vidi u kojim apotekama lasiraju proiyvode
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ako cesh ih skracivati i seckati kako tebi odgovara one ce izgubiti svoju svrhu a ti svoje pare.
ali, sve je stvar lichnog izbora.
ne bi bilo loshe da se malo edukujesh o sushtini noshenja ovakve ortoze kako bi izbegavao ovakva pitanja.
ali, sve je stvar lichnog izbora.
ne bi bilo loshe da se malo edukujesh o sushtini noshenja ovakve ortoze kako bi izbegavao ovakva pitanja.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 25, 2014 12:36 pm
Re: Gde mogu da kupim elasticne carape al' da nisu do kolena?
Kompresivna terapija samo privremeno pomaže kada se proširene vene u pitanju. Dok ih nosite umanjićete osećaj težine i bola u nogama, međutim, kada ih ne budete imali na sebi problemi će se vratiti. Upravo zbog toga je operacija najbolje rešenje. Nova metoda operacije sa vodenom parom je daleko jednostavnija, lakša i efikasnija od klasične operacije. Oporavak traje svega nekoliko dana. Posle operacije vodenom parom nema rana, niti ožiljaka po nogama.