Fimoza ili nesto drugo?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
marko_j
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 07, 2013 1:35 pm

Fimoza ili nesto drugo?

Post od marko_j »

Imam 15 godina i muci me problem sa kozicom , kada mi je penis u opustenom stanju mogu povuci kozicu preko glavica ne bas glatko ali mogu , dok u erekciji mogu samo do pola , da li to u mojim godina moze da bude fimoza ili jednostavno mi se penis jos nije razvio kako treba?
Da li mi neko moze pomoci sa ovim?
Dobrodosli su svi saveti OSIM obrezanja jer na to nema sanse da idem ni pod kojim uslovima :) Pozz
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Fimoza ili nesto drugo?

Post od Dejanbg »

Jeste fimoza, ne baš totalna ali jeste.
Možeš probati vežbama i kremama, javi se lekaru za savet, al ako to ne pomogne (mada bi trebalo) obrezivanje je rešenje. Ne moraš ako nećeš, ali ako ne rešiš problem nećeš imati normalne odnose.
marko_j
Novi član
Novi član

Post od marko_j »

Icicu sutra do lekara da vidim , ali kao sto rekoh necu se obrezati ni pod kojom cenom :D Citao sam na netu da su kreme i vezbe dosta pomagale, nadam se da ce i kod mog slucaja pomoci.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Pomažu, pogotovo kod mladih i lakšeg oblika.

Ali, ako ne pomognu potpuna je ludost ne otići na obrezivanje koje i ne mora biti totalno.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Kada sam bio klinac, meni su pomagale "vezbe" dok se tusiram. Za mesec-dva-tri sam resio problem...
Cogito ergo doleo....
marko_j
Novi član
Novi član

Post od marko_j »

bas tako sam i citao ako mozes samo da mi kazes da li sledece treba da radim:

Dok se tusiram da kaziprste ubacim u kozicu i tako sirim i da postepeno ubacujem po jos jedan prst?
milsavk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 16, 2014 8:10 pm

Post od milsavk »

Stavis prvo dva prsta pa rastegnes i drzis, pa opet tako, jedno desetak minuta. Sledeće tuširanje ili kad proceniš da možeš, posle dva prsta stavis tri, pa rastegnes i drzis. Kad dodjes do cetiri prsta trebalo bi da bude OK.
Ako ne uspe, obrezivanje je resenje i uopste nije strasno, moj sin je imao isti problem, i nazalost nije mogao da ga resi nikako drugacije. Jeste to vama muskarcima malo horor film, ali kad je sve bilo OK zalio je sto nije otisao ranije.

Sve najbolje
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

marko_j napisao:bas tako sam i citao ako mozes samo da mi kazes da li sledece treba da radim:

Dok se tusiram da kaziprste ubacim u kozicu i tako sirim i da postepeno ubacujem po jos jedan prst?
Zasto treba da ti objasnjavam sta podrazumevaju "vezbe"??? :D Moras samo biti pazljiv i ne siliti mnogo, nego dokle dodje bez bola, dotle je doslo, pa svaki put pomalo vise i resice se...
Cogito ergo doleo....
Odgovori