A ne da tumore i autoimunosti ostali zlocinci i faramceutska mafija "lece" otrovima (citostatici, imunosupresivi)...
Obratiite paznju na renome ovog naucnika. Sada sam iskopao ono o cem,u sam ranije govorio o "zelenoj magmi" koju je prvi upotrebio,, valjda neki Jpanac. A incae metode su prilicno stare i extremno pouzdane sa pravim rezultatima. Ako je to tako, a pretpostavljam da jeste jer ovo ipak nije voodoo vrac...moglo bi biti prekretnica u medicini:
http://www.doctor-borisov.ru/index_srb.htm
Ukratko ima i jedan clanak kod nas ali ga ne nadjoh, on leci tako sto vrsi infuziju magme (neka vrsta, jecma, hmelja...hlorofil) u nekoliko kura i takoreci menja krv i cisti tkiva u koja ono prodire...lececi TU oboljenja. Dakle, ovo nije nadrilekar vec lekar! A ne leci tumor vec menja imunitet koji sam resava problem, samolecenje...u pitanju je prof.dr. Imunologije u Moskvi i clan akademije nauka...
Evo o cemu pricam!!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Mislim da je ovim gospodin Borisov dovoljno rekao o svom nacinu rada i svojim rezultatima. Mozete obavestuti Randy James fondaciju, nek mu isplate milion dolara ako prikaze jedan dokumentovani slucaj (gde mora da postoji biospija, odnosno patohistoloski nalaz)А реците ми, какве онколошке болеснике узимате на лечење?
- Одговорићу вам другачије. Рећи ћу вам какве не узимам. Не узимам на лечење оне који лако пристају на друге врсте лечења, на пример, у Институту за онкологију и тако даље. Код мене доспевају људи са прилично сумњивим случајевима, то јест, или немају биопсију, или им је некарактеристичан ток болести, или је, обрнуто, бурни развој болести, упркос, рекло би се, повољној дијагнози. И наравно, да бих се ту снашао морам да користим помоћ мојих колега из специјалистичких института, рачунајући ту и онколошке.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.