Evo o cemu pricam!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Evo o cemu pricam!!!!

Post od MACHINE »

A ne da tumore i autoimunosti ostali zlocinci i faramceutska mafija "lece" otrovima (citostatici, imunosupresivi)...

Obratiite paznju na renome ovog naucnika. Sada sam iskopao ono o cem,u sam ranije govorio o "zelenoj magmi" koju je prvi upotrebio,, valjda neki Jpanac. A incae metode su prilicno stare i extremno pouzdane sa pravim rezultatima. Ako je to tako, a pretpostavljam da jeste jer ovo ipak nije voodoo vrac...moglo bi biti prekretnica u medicini:

http://www.doctor-borisov.ru/index_srb.htm

Ukratko ima i jedan clanak kod nas ali ga ne nadjoh, on leci tako sto vrsi infuziju magme (neka vrsta, jecma, hmelja...hlorofil) u nekoliko kura i takoreci menja krv i cisti tkiva u koja ono prodire...lececi TU oboljenja. Dakle, ovo nije nadrilekar vec lekar! A ne leci tumor vec menja imunitet koji sam resava problem, samolecenje...u pitanju je prof.dr. Imunologije u Moskvi i clan akademije nauka...
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

А реците ми, какве онколошке болеснике узимате на лечење?
- Одговорићу вам другачије. Рећи ћу вам какве не узимам. Не узимам на лечење оне који лако пристају на друге врсте лечења, на пример, у Институту за онкологију и тако даље. Код мене доспевају људи са прилично сумњивим случајевима, то јест, или немају биопсију, или им је некарактеристичан ток болести, или је, обрнуто, бурни развој болести, упркос, рекло би се, повољној дијагнози. И наравно, да бих се ту снашао морам да користим помоћ мојих колега из специјалистичких института, рачунајући ту и онколошке.
Mislim da je ovim gospodin Borisov dovoljno rekao o svom nacinu rada i svojim rezultatima. Mozete obavestuti Randy James fondaciju, nek mu isplate milion dolara ako prikaze jedan dokumentovani slucaj (gde mora da postoji biospija, odnosno patohistoloski nalaz)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

MACHINE, NEKA DA SAMO 1 DOKUMENTOVAN I VERODOSTOJAN DOKAZ ZA SVE TE SVOJE TVRDNJE... SAMO 1.
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Machine veoma zanimljivo!
:lol: :lol: :lol:
Odgovori