estetska operacija nosa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
estetska operacija nosa
Zelim po drugi put da operisem nos, posto mi prva operacija nije uspjela. posto ce zahvat biti mnogo komplikovan, htela bi da znam ko je najbolji hirurg u bg. radila bi u privatnoj klinici, cena nije bitna vazno mi je samo da sam u dobrim rukama. unapred se zahvaljujem
Re: estetska operacija nosa
Znam da je frka posto nos operises drugi put ali privatna klinika i visoka cena nisu uvek i garancija kvaliteta.Znam ljude koji su posle operacije kod skupih plasticara bili ocajni....tako da razmisli dobro.Meni je prilikom izbora lekara najbitnije bilo iskustvo,mnogo zadovoljnih pacijenata i to sto sam videla par ljudi koje je doktorka operisala.pozzzz
lennka napisao:Znam da je frka posto nos operises drugi put ali privatna klinika i visoka cena nisu uvek i garancija kvaliteta.Znam ljude koji su posle operacije kod skupih plasticara bili ocajni....tako da razmisli dobro.Meni je prilikom izbora lekara najbitnije bilo iskustvo,mnogo zadovoljnih pacijenata i to sto sam videla par ljudi koje je doktorka operisala.pozzzz
Hvala na savetu. Problem je sto zivim u inostranstvu i nemam priliku da upoznam i vidim osobe koje su operisane. A najveci problem je sto, sto vise trazim po netu, sve vise nailazim na nezadovoljstvo operisanih. Tacno da je najbitnije iskustvo, ali haj znadi ko ima to iskustvo. Kod koga si ti operisana? ima li jos ko da je imao malo komplikovaniji zahvat i da je zadovoljan ishodom? Mnogo bi mi znacio svaki odgovor, posto sam prvi put bez mnogo razmisljanja otisla pod noz i sad zelim da idem na sigurno, mada nista ne moze biti garancija. Misli da je sreca presudna

Operisana sam u drzavnoj bolnici,dr Milosevic...njenih ,,radova``na ovom forumu ima bas mnogo,pa pogledaj.Isla sam preko uputa jer sam imala i devijaciju,a znam da radi i samo korekciju kao i reoperacije(u tom slucaju operacija se placa ali opet neuporedivo manje nego u privatnim klinikama).