Estetska hirurgija....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
poison_girl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 12:51 am

Estetska hirurgija....

Post od poison_girl »

Mnogo je poruka na temu skidanja oziljaka od bubuljica i sl., ali niko ne govori o skidanju tj uklanjanju oziljka od operacija. Imam oziljak na dojci od operacije fibroadenoma, tacnije od 4 operacije. Nakon cetvrte operacije, cela rana je zagnojila, tako da mi je danas ostao ogroman oziljak. Nemam kompleksa zbog njega, ne smeta mi, ali bih ga ipak uklonila, jer me vec nervira sto me svakog leta, par stotina njih upita "Jbte, otkud ti ovo???!" :evil: ....... Ima tu i jos jedan problemcic. Plasticari ne zele da operisu oziljak, dok se ne utvrdi "stanje" ispod njega, jer sam imala i komplikacija zbog "bezazlene" operacije. Gde moze da se utvrdi kakva je situacija ali bez mamografije ili biopsije(ne preporucuju mi hirurzi) i koliko je dobra transplatacija koze na mestu oziljka...
Hvala unapred....
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Sto se tice pregleda verovatno moze da se uradi u boljim ordinacijama u Beogradu(sad ne znam iz kog si grada).
A presadjivanje koze mislim da nece dati estetski dobar rezultat jer ce sigurno biti razlike u pigmentaciji.
Odgovori