Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
e ovako imam 20 godina i nekad sam se bavio fudbalom pre jedno5 godina konstantno sad igram rekreativno,ovaj problem imam tako pre 5 godina sa jedne utakmice bila je vrucin sred leta najjace sunec oko 3 sata iodjednom sam osteio neki pritisak na oci i kad god sa pomerao glavu ono na sta sam hteo da se usresredim video sam duplo,i sad tako stalno kad igram i malo se umorim pojavi se taj pritisak na oci pocnu pomalo da izgledaju kao da ce da suze i pojavi se taj pritisak i vidim duplo kad sam u pokretu i kad pomeram glavu npr kad pratim loptu kada ide vidim je duplo nisam se obazirao da odem kod lekara al evo dapitam vas kad ste vec tu
Zdravo,lekar ce kao i uobicajno da ti prepisu lekove za pritisak i to ces celog zivota da pijes,postoje preparati koji regulisu taj problem i uklanjaju ga zauvek,jeste da su na prvi pogled skuplji ali daju rezultat sa sigurnoscu i ne stete ama ni tren jer mogu da ih koriste i bebice stare jedan dan,preparati su od Aloje Vere ali original,ne mogu se kupiti u apotekama,samo od distributera koji rade za firmu,ja znam jednog,pa ako si zainteresovan,javi se na emajlu ili forumu,a evo ti i broj distributera doktorke 0637455206
Е па то ти не ваља. Ако неко покуша да извуче неки комплексан закључак из твојих постова, онемогућен је због таквог понашања. Бар је отварање личних налога на овом сајту бесплатно, па нема потребе за таквим понашањем. Могао си да кажеш да се ради о некоме другом - као што неки лепо кажу.