dosadni kasalj... bas me nervira a ne znam kako da se resim?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Bane88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2007 9:50 am

dosadni kasalj... bas me nervira a ne znam kako da se resim?

Post od Bane88 »

...elem, pozdrav svima i nadam se da cete uspeti da mi pomognete...

u prosli petak sam dobio temperaturu oko 38 koja me je drzala 3-4 dana, retko kad spadne ispod 37 ali uglavnom je bila 37.4-5. pio sam andol ali ovaj put mi nije pomogao, tusiranje je skidalo temperaturu na par sati, posle treceg dana sam kupio paracetamol i sutradan je sve bilo ok sto se toga tice... u pocetku me je pratio suv kasalj i grebanje u grlu pa sam kupio ISLA MOOS tablete i onda je i to prestalo ali se pojavilo iskasljavanje... opet u apoteci su mi dali neki sirup i pomogao mi je ali mi se sad ponovo vratio suv kasalj i evo vec 4 dana kasljucam i nervira me... mislio sam da je prolazno pa nisam pio ove isla moos tablete ali od veceras sam opet krenuo... ne znam vise sta da radim... ne boli me nista, ne iskasljavam krv ni sukrvicu, uvece ako sedim duze za kompjuterom krene da me bolucka iznad ociju, pretpostavljam da su to sinusi? sta mi je ciniti?
rodja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 7:36 pm

Re: dosadni kasalj... bas me nervira a ne znam kako da se resim?

Post od rodja »

Ne brini, najverovatnije je u pitanju virusna infekcija gornjih disajnhih puteva. Taj kasalj moze da potraje jos izvesno vreme. Cajevi, vitamin C, strpljenje i sve ce biti u redu. Pozdrav. :P
Bane88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2007 9:50 am

Re: dosadni kasalj... bas me nervira a ne znam kako da se resim?

Post od Bane88 »

hvala vam puno Rodjo :wink:
Odgovori