Doktor mi je rekao da cu porasti samo do 181cm :(

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Doktor mi je rekao da cu porasti samo do 181cm :(

Post od bajram »

caoo svima mnogima sam dosadio sa mojim glupim pitanjima al neka nego danas mi je doktor rekao da cu porasti samo do 181cm jer je moj otac samo 172 3 cm sta da radim zeleo bih da budem barem 185 190?sport ne radim jednistavno ne mogu malo sam debeo jer hrana u francuskoj je dobra sta god da jedes udebljas se imam oko 86kila visok sam danas sam se merio 176cm vise od jednog meseca nisam mrdnuo od 176 a drugi u skoli rastu ko djinovi cako do 190 sta da radim sta da jedem sta da pijem?pomoc
Depresivac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2013 10:01 pm

Re: Doktor mi je rekao da cu porasti samo do 181cm :(

Post od Depresivac »

Šta da rade prijatelji iz razreda koji su u drugom razredu srednje škole visoki po 165-170cm? Zamisli kako se oni muče kad se ti mučiš sa svojih 176cm. Visina koju ti je doktor naveo je jedna od najsavršenijih visina za čoveka. Visoki ljudi su skloniji bolovima u leđima, vratu, ramenima, poremećajima kičme i sličnim problemima. Neće biti lako poljubiti devojku koja je niža od tebe za jednu glavu, proći kroz vrata, očistiti pod, sve to visokom čoveku stvara ogromne probleme. Ako je tebi do toga, onda se svaki dan drži na šipci po par minuta, isteži se po krevetu i skači po kući.
Odgovori