Eto odlucih i ja da zatrazim misljenje i savet divnih ljudi sa ovog foruma.
Moj problem je dijareja

mali uvod :
pre 3-4 meseca sam se napokon odlucio da odem kod gastroenterologa zbog bolova u zeludcu u proteklih 5-6 godina. Bol se pojavljivao recimo svaka 2-3 meseca i trajao po 3-4 dana i to iskljucivo kada mi je zeludac bio prazan (kad sam gladan) i cim bih nesto pojeo bol je prestajao. "Lecio" sam ga sa ranisanima i uspevalo je. Kada sam napokon otisao kod lekara uradjen mi je test na helicobacter pylori i naravo bio je pozitivan i u "debelom plusu". Mislim da je vrednost bila jedno 5 puta veca od dozvoljene. Odradio sam terapiju i posle toga (da kucnem o drvo) nemam vise nikakvih problema sa zeludcem.
DIjareja ...
koliko mogu da pamtim pocela je da se javlja pre 3-4 godine, recimo jednom mesecno. Ono sto sam uspeo da primetim je da dijareju iskljucivo imam 30 min - 2 sata posle obilnog obroka. U stvari, moj bioritam je vec 10 godina potpuno izokrenut, spavam danju, radim nocu i uvece. Ishrana mi je takodje potpuno poremecena. Obicno ustajem izmedju 14 i 15h i recimo prvi put jedem tek oko 20h (neretko je to i jedini obrok u toku "dana"). Dijareje mi se javljaju obicno kad nesto vrlo brzo pojedem, neku tezu hranu, posto kad jedem slabo zvacem i primecujem da gutam mnogo vazduha i nesazvakanu hranu dok jedem. Obicno se prvo jave kratkotrajni gasovi i posle 5-10 minuta vec moram da trcim u WC

Molio bih za neki savet (sem idi na ispitivanja

Hvala puno