Postovani,
na nadlaktici sa unutrasnje strane(tri prsta od mesta gde se vadi krv) pojavio mi se cvoric tvrd na dodir okrugkasto jajastog oblika , bolan na dodir. Pojavio se preko noci bukvalno, nema modrice. Imam 45 god pre dve god sam bila na uv grudi bilo u znacima normale, menstruacije u poslednje vreme neredovne. U poslednje vreme zadnjih godinu dana imala sam veoma stresan period, pre 5 meseci i kosa mi je opadala(period od 2 meseca) ali se sad to regulisalo.Fizicki sam aktivna i prosecne telesne tezine. Sta moze da bude ovo sto mi se desava i koje preglede bi ste mi preporucili. Inace nemam zdravstveno osiguranje tako da bi ste mi bas pomogli. Srdacan pozdrav.
cvoric na nadlaktici
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: cvoric na nadlaktici
Најбрже, најједноставније, најсвеобухватније, најтачније и најјефтиније је да урадиш ирисдијагностику (око 30 евра) или/и ЕПТА дијагностику (око 60 евра), а евентуално и АМП анализу (око 20 евра). Тако ћеш сазнати у каквом стању ти је организам. Ове дијагностичке методе имају неких заједничких области, али имају и независних. Ако имаш ограничена материјална средства, препоручујем редослед анализа којим сам писао текст.