postovani,
vec izvesno vreme sa leve UNUTRASNJE strane debelog mesa (zadnjice) imam pojavu koja me podseca na bubuljice ili mozda herpes. Tri takve pojave se nalaze tamo. dve su na samom vrhu unutrasnjeg dela, dok je treca malo dublje tj. nize. Ponekad je znalo da pecne na dodir sapuna, ali u poslednje vreme ne osecam peckanje. Mislio sam da je herpes, pa sam mazao Zinci oxydi pastom, ali se to ne povlaci. Na drugom forumu nisu me dobro razumeli pa su pomislili da je cista repne kosti, ali je cista mnogo veca kao jaje velicine, zar ne? oblik ovih pojava jeste okrugli, a utisak na dodir jeste da je tvrdo. Nema gnoj da moze da se iscedi kao bubuljica koja se zagnoji. Da li iko ima ideju sta bi to moglo biti?
cvor nalik bubuljici ili herpesu u zadnjici
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 17, 2006 5:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
cvor nalik bubuljici ili herpesu u zadnjici
Veliki Meda.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 17, 2006 5:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
boja je tamno crvenkasta, kao je da je u upali ili nesto slicno. cvorasto je, nije jako veliko - velicina bubuljice. da li je u pitanju mozda bruh neki ili neko prosirenje krvnih sudova? cini mi se da se usled napora i naprezanja uveca, dok se preko noci kada mirujem i ujutru probudim smiri i bude manje neko nakon napora.Marijaft napisao:A kakve su na izgled-velicina, boja...
Veliki Meda.
postovani medo vi imate SULJEVE probajte se namazati sa "FACTU-om"big_bear napisao:boja je tamno crvenkasta, kao je da je u upali ili nesto slicno. cvorasto je, nije jako veliko - velicina bubuljice. da li je u pitanju mozda bruh neki ili neko prosirenje krvnih sudova? cini mi se da se usled napora i naprezanja uveca, dok se preko noci kada mirujem i ujutru probudim smiri i bude manje neko nakon napora.Marijaft napisao:A kakve su na izgled-velicina, boja...
posto su vam se suljevi prvi put pojavili pa ako osecate jos uvek tegobe nastavite sa DELMESON-om" naravno morate voditi higijenu vise nego pre sto u praksi znaci posle svake stolice pranje pa ako opet imate tegoba onda operativni zahvat izbegavajte zacinjena jela ljuta slana i izbegavajte jako naprezanje regulisite stolicu eto toliko veliki pozdrav i jos nesto necesite se
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 05, 2017 11:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: cvor nalik bubuljici ili herpesu u zadnjici
pozdrav i vama i mene interesuje jos nesta imam slican problem ali drugaciji ali ovo mi se desava godisnje,moj sledeci problem je ovakav na lijevom da izvinete guzu,,na samom pocetku skoro tu mi je bila kao neka bubuljica i nikako da je se otarasim pa sam probao i istisnuti ali je samo nesta bjelo izaslo,,,e nakon duzeg vremena,evo i dan danas vucem za sobom gdje je bas ta bila bubuljica sad je crno i svake ama bas svake godine prvo mi se pojavi kao velika guta i tvrdo onda se sve svede na tu kao bubuljicu ona se napuse bas ono da valja i ja slucajno jednom da pretisnem,,ljudi moji meni je u sredini da opet izvinete guzova ta gnoj izasla i pretiskao sam i pretiskao ona je izlazila bele boje,,dok je ta bubuljica kao crvenkasta i crna,,i kad to izade ja sam sutra opet nov ali prvi put vidim da taj gnoj umjesto sa tog mjesta izade na drugo mjesto,,,molim vas za pomoc sta i kako uraditi znaci posle ovoga ona se skroz povuce kao da je nema,,nejedem ljuto pretezno kuhanje,mlijeko,nekad malo narezak pastete itd,,ali vise kuhanje,,i zaboravi reci znaci neda se dodirnut niti se da sjesti pa samo hodam po citav dan i umorim se,,a kad je istiscem bolovi su veliki i osjecam kao da mi dusa hoce izaci na usta kao kad izvadite krv i odma skocijete da ustanete i zamanta vam se