Cudan osecaj na kozi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 25, 2015 3:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Cudan osecaj na kozi
Pre nekih 2 dana sam bio prehladjen imao sam povisenu temperaturu , jako me je bolelo grlo i jako mi je curio nos,posetio sam doktora i ona mi je rekla da je prehlada i dala mi je amoksicilin i prehlada je skoro prestala,dan nakon sto sam bio kod lekara je poceo cudan osecaj na kozi koji ne mogu da opisem kao da mi je koza preosetljiva na dodir i kao onaj osecaj kada izgorim na suncu ovaj osecaj mi se javlja u predelu stomaka,ledja i ispod pazuha zaista je neprijatno kada predjem rukom preko tih delova tela zaista je cudan i neprijatan osecaj i kada hodam i bilo sta radim to se oseca. Da li je neko nekada imao slicne simptome ili doziveo nesto slicno i mozda zna resenje za ovaj problem. Hvala.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Cudan osecaj na kozi
Прво треба да промениш лекара јер онај који ти каже да имаш прехладу а препише ти антибиотике, нема везе са мозгом.
Што се тиче коже, имаш упалу коже односно нервних завршетака. Можда је реакција на антибиотик, инфекцију или мањак витамина Б6 или Б1.
Што се тиче коже, имаш упалу коже односно нервних завршетака. Можда је реакција на антибиотик, инфекцију или мањак витамина Б6 или Б1.