Cudan osecaj u glavi,drugacija svest

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
staradis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2014 1:48 am

Cudan osecaj u glavi,drugacija svest

Post od staradis »

Sve je pocelo posle mog 18. rodjendana,tada sam dve veceri za redom slavio i naravno popio,bilo mi je ok posle obe veceri,medjutim uvece sam dobio nekakav napad ,srce mi je ubrzano kucalo i mislio sam da cu umreti.Sutradan sam otisao u bolnicu i uradili su mi sve analize,krv,EKG,snimak pluca ,secer i ostalo i bilo mi je ok.Imao sam povisen pritisak sve vreme.Medjutim kada sam saznao da su rezultati ok pritisak mi je bio normalan i sve mi je bilo kao pre.Onda posle par dana sam krenuo u skolu i osetio sam neku napetost u glavi,mislio sam da sam pokupio neki virus nesto,ali to me nije proslo.Nekako mi je drugacije u glavi nego pre i tako mi je vec 2 meseca,kao da se osecam nerealno ili zbunjeno ,ne znam kako da opisem.Mozete li mi pomoci nekako.Jednom mi se desilo da cak nisam zeleo da izadjem napolje misleci da ce mi se nesto dogoditi.Ne znam,cak sam jednom prilikom pricao s psihologom o ovome i on mi je rekao da je to mladalacka kriza neka i da ce vremenom proci,ali mene ovaj osecaj izludjuje,nekako mi je drugacija stvarnost nego ranije i cesto imam osecaj da mi je lose ali mi se nista ne dogodi.Stv sam uznemiren i zelim da budem onaj stari.Ako neko ima odgovor na ovo ili savet,bio bih mu veoma zahvalan.
staradis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2014 1:48 am

Re: Cudan osecaj u glavi,drugacija svest

Post od staradis »

Samo da napomenem da od septembra nemam gotovo nikakvih obaveza sem skole,imam dosta slobodnog vremena.Ranije sam aktivno trenirao i isao u muzicku skolu tako da sam bio prebukiran obavezama ali sada ih nemam uopste.Da li se mozda zbog toga osecam ovako.Molim vas pomozite.
UltraViolet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 25, 2013 4:59 pm

Re: Cudan osecaj u glavi,drugacija svest

Post od UltraViolet »

Liči na simptome anksioznosti.
Odgovori