crvenilo lica slicno koprivnjaci pri konzumiranju alkohola

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
mirkonee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 7:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

crvenilo lica slicno koprivnjaci pri konzumiranju alkohola

Post od mirkonee »

Zdravo! Evo me opet! Imam pitanj koje me muci vec nekoliko godina. Imam jedan "estetski" problem koji me muci kada konzumiram alkohol. Nikada nisam mogao piti "zestinu" jer me nakon psle prvog gutljaja napadne crvenilo op licu nalik koprivnjaci. Lice mi se potpono isara crvenim "flekama". Od skora mi se to desava kada poijem i nekoliko gutljaja Piva ili bilo cega sa alkoholom. Inace nisam tip koji mora da svakodnevno popije pice. Naprotiv, u drustvu vazim za coveka koji je trezvenjak i koji ne pije! E da nezaboravim da napomenem da mi se ne dogadja uvek da me uhvati navedeno crvenilo.
:oops: :wink:
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Heh, to se desavalo i mojoj devojci pre jedno 2 godine i trajalo je neka 3-4 meseca. Popije pivo i bukne joj lice sa subjektivnim osecajem pecenja. Sve to traje nekih pola sata i onda se smiri i moze normalno da nastavi da pije (ustvari, kad bukne, nije ni prekidala :lol: )Interesantno je to da se o nije desavalo sa svim vrstama piva, vec samo sa flasiranim. Sa tocenim nikada nije imala problem, kao ni sa drugim vrstama alkohola, poput gorkog lista. Ta pojava, onako kako je i pocela, tako je i nestala... Uvek me je zanimalo sta je to moglo biti. Pozz
Cogito ergo doleo....
Odgovori