Bromazepam-doza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Nepoznataaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2014 9:42 am

Bromazepam-doza

Post od Nepoznataaaa »

Zdravo svima,nadam se da jos uvek ima aktivnih clanova ovde. Interesuje me da li je bromazepam smrtonosan lek i kolika je doza letalnosti? Moji roditelji cesto piju bromazepam i to u velikim kolicinama pa me zanima koja doza je stetna i smrtonosna? :( Unapred hvala,nadam se da ce mi neko dati pravi odgovor i to sto pre. Pozdrav
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Bromazepam-doza

Post od vasa »

ma ne piju valjda smrtonosne doze--to je banalno saku lekova--kao u fimovima, i koji doktor bi im prepisao tolike kolicine. Pa i ne mogu se kupovati na slobodno tako da ne verujem da piju toliko puno da bi im stetilo zdravlju.
Nepoznataaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2014 9:42 am

Post od Nepoznataaaa »

Pa s' obzirom da im se prepisuju doze za mesec dana,a ne znam koliko ih bas postuju malo me jeste strah :/ Jer koliko sam videla po dve kutije mesecno dobijaju,ali mi se cini da u poslednje vreme preteruju :(
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ne znam sta reci--ako im doktor toliko prepise toliko treba da rasporede do sledece kontrole--znaci da ne mogu popiti sve za par dana pa onda nemaju jer se ne mogu kupiti bez recepta a i ne verujem da mogu bez njih kad ih nebi mogli kupiti.
Pokusaj malo vise da se ukljucis u njihovu terapiju--nalaze i dijagnoze od lekara.--ne vredi samo komentarisati i pitati se na forumu--samo ti mozes da ustanovis ..sta im doktor prepisuje i koliko oni piju
Odgovori