Pre nekoliko godina imao sam bradavice na ruci za koje mi je receno da su uzrokovane nekim virusom.Isao na paljenje azotom,to je pomoglo ali su se bradavice kasnije vratileUklonio sam ih sokom zelene smokve.
Problem nastaje jer su mi bradavice brojne na penisu!Mene iskreno nije briga ali bi to mojoj devojci smetalo jer sam cuo da su uzročnik raka grlića materice i da sada ne smem da imam seks (oralni!?).Katastrofa.
Da li u obzir dolazi neki "narodni" lek ili bilo šta drugo što nije pomenuta metoda azotom jer nije bila efektna (bradavice se nikada vise nisu vratile posle smokve)? Hvala unapred!
Bradavice prouzrokovane HPV virsuom,pomoć!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bradavice prouzrokovane HPV virsuom,pomoć!
А зашто опет не користиш смокву?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 07, 2015 8:39 pm
aaaca napisao:А зашто опет не користиш смокву?
Ma upotrebio bih je da mogu,de ga nadjem smokvu u decembru?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Кажу да може и соком од белога лука али нисам испробавао. Имају неке варијанте и са црним луком. Само ти дајем идеје за претрагу. А можда би могао да пробаш и са кремом Ацикловир или Зовиракс.
-
- Novi član
Hvala,probacu jabukovim sircetom jer sam cuo da deluje.aaaca napisao:Кажу да може и соком од белога лука али нисам испробавао. Имају неке варијанте и са црним луком. Само ти дајем идеје за претрагу. А можда би могао да пробаш и са кремом Ацикловир или Зовиракс.
Da li smem da imam seks nakon sto se bradavice povuku,znajuci da imam HPV.
Ja mislim da to nisu iste bradavice....
-
- Novi član
Koliko znam HPV moze da se dobije polnim putem (sto nije moj slucaj) i moze da napadne organizam u stanju oslabljenog imunog sistema.Kada sam isao na paljenje bradavica pre par godina receno mi je da je to virsuno i da ce da se vraca.Terapija nije bila uspesna pa sam probao nesto alternativno.vasa napisao:Ja mislim da to nisu iste bradavice....
Trazio sam po Guglu,gledao slike.To je to,sigurno!