Hvala vam puno drugari,zaista mi puno znaci dobar savet.......
Nije vazno da li ste lekari ili ne,vidite meni lekar nista nije pomogao nego me ladno odkacio recima;to su misici u pitanju,a lepo stoji na nalazu MRI ukljesten zivac u vratu...
Ostala sam bez dijagnoze,a znam 100% da sam u nasoj zemlji vec bi odavno sve bilo reseno,muka mi je vise od svega...
Moj lekar mi daje inekcije u lopaticu,pojma nema gde daje,ne vodi racuna i ne zapita se da li moze da mi povredi zivac,napravi vecu stetu i problem i na kraju kada je video sta mi je napravio salje me kod ortopeda....
Ovde se jako dugo ceka na specijalistu bez obzira da li te boli ili ne.....evo ja idem kod ortopeda krajem 4 meseca,kod reumatologa pocetkom osmog meseca,tacnije 2 Avgusta,u neku kliniku koja je za bolove pojma nemam,cekam vec 2 meseca i jos mi nisu rekli kada ce mi zakazati
Makice imala sam udes prosle godine,udarila me jedna iza autom,osetila sam vrat ali znam da sam sa tim ramenom imala problema 20 godina.Brine me jer sto vise godine prolaze sve mi je teze,svaki pokret tom rukom izaziva uzasne bolove u vratu,desnoj lopatici,ramenu.....
Radila sam jako,jako tezak posao prije 3 ipo godine,fizicki je bio uzasan,vukla sam teret po 450 kila kolica i vecinom koristila tu desnu ruku/jer sam desnjak.Inace jako sam pogrbljena i desna ruka mi je veca od leve kada stanem pravo jer sam u desnu stranu iskrivljena.Desna vilica mi je pala....uh......pa to nije za verovati,da bar mogu poslati sliku pa da vidite......MRI nije pokazao iskrivljenje kicme
mozda i jeste ali ga nemaju pojma ocitati
Hvala Slavko,Hvala Makice na javljanju