Bolovi i umor.Vrtoglavica,bolovi u području srca,glavobolja.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
matejah007
- Novi član

- Pridružio se: Pon Apr 14, 2014 7:27 pm
Bolovi i umor.Vrtoglavica,bolovi u području srca,glavobolja.
Dobar dan!
Navršila sam 16 godina. Zanima me da li bi ste mi mogli pomoći u vezi s ovim. Već duže vrijeme osjećam umor, vrtoglavicu, glavobolju, mučninu, povišenu temparaturu, nekada mi se naglo spusti temparatura, a zatim naglo povisi (nagle promjene temparature), imam poteškoća s gutanjem. Bude mi naglo hladno, i onda najedno vruće, i obrnuto. Svakodnevno osjećam mučninu. Blijede sam puti, a u zadnje vrijeme još sam blijeđa, osjećam stalnu pospanost, kada se krećem najednom mi se zavrti i zacrni pred očima, i moram zastati ili sjesti, jer imam osjećaj da ću se srušiti, ponekad mi je otežano disanje, često se budim tijekom noći zbog bolova u glavi, području srca, pluća i trbuha. Molim Vas da mi odgovorite na ovo pitanje, i da li možda znate boljem li od neke bolesti, jer bolovi, mučnina i vrtoglavica počeli su mi prije jedno tri mjeseca, ali to nisam shvaćala ozbiljno. Mislila sam da će proći, ali svaki dan mi je sve gore, sve više osjećam mučninu i vrtoglavicu. Trudna nisam, jer još nisam imala spolni odnos. Bila bih Vam zahvalna na bilo kakvoj pomoći.

-
tomislav91
- Novi član

- Pridružio se: Pet Feb 07, 2014 10:22 pm
Re: Bolovi i umor.Vrtoglavica,bolovi u području srca,glavobolja.
Kako se hranis, jedes li zdravo ili brzu hranu...
Sve zavisi i od tvoje visine/tezine..Ovako ce ti slabo ko pomoci..
Ja nisam lekar, ali se dosta zanimam oko toga i ovako lajicki, bih ti preporucio da ishranu promenis, ako je losa.
Mozda malo vitamina da pocnes da unosis u organizam, svih sto mozes, najbolje preko hrane, jer preko sumecih tableta i slicnog se slabije i sporije apsorbuje u organizam, znaci samo preko hrane...Mozda imas i nizak pritisak..Na internetu imas pregrst tekstova o tome koja hrana ima koji vitamin, naravno tu su ti i voce, to obavezno...Vitamin C moze, odnosno nedostatak istog da bude uzrok..Sve je to povezano sa prolecnim umorom.Citaj malo na internetu o tome...
I obavezno ubaci neku sportsku aktivnost na otvorenom, bar polucasovno brzo setanje.
To ti je moj savet, mozda ce neki doktor ili strucniji nesto vise ili bolje da te savetuje..
Sve zavisi i od tvoje visine/tezine..Ovako ce ti slabo ko pomoci..
Ja nisam lekar, ali se dosta zanimam oko toga i ovako lajicki, bih ti preporucio da ishranu promenis, ako je losa.
Mozda malo vitamina da pocnes da unosis u organizam, svih sto mozes, najbolje preko hrane, jer preko sumecih tableta i slicnog se slabije i sporije apsorbuje u organizam, znaci samo preko hrane...Mozda imas i nizak pritisak..Na internetu imas pregrst tekstova o tome koja hrana ima koji vitamin, naravno tu su ti i voce, to obavezno...Vitamin C moze, odnosno nedostatak istog da bude uzrok..Sve je to povezano sa prolecnim umorom.Citaj malo na internetu o tome...
I obavezno ubaci neku sportsku aktivnost na otvorenom, bar polucasovno brzo setanje.
To ti je moj savet, mozda ce neki doktor ili strucniji nesto vise ili bolje da te savetuje..