Bolovi i umor.Vrtoglavica,bolovi u području srca,glavobolja.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
matejah007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 14, 2014 7:27 pm

Bolovi i umor.Vrtoglavica,bolovi u području srca,glavobolja.

Post od matejah007 »

Dobar dan! :D Navršila sam 16 godina. Zanima me da li bi ste mi mogli pomoći u vezi s ovim. Već duže vrijeme osjećam umor, vrtoglavicu, glavobolju, mučninu, povišenu temparaturu, nekada mi se naglo spusti temparatura, a zatim naglo povisi (nagle promjene temparature), imam poteškoća s gutanjem. Bude mi naglo hladno, i onda najedno vruće, i obrnuto. Svakodnevno osjećam mučninu. Blijede sam puti, a u zadnje vrijeme još sam blijeđa, osjećam stalnu pospanost, kada se krećem najednom mi se zavrti i zacrni pred očima, i moram zastati ili sjesti, jer imam osjećaj da ću se srušiti, ponekad mi je otežano disanje, često se budim tijekom noći zbog bolova u glavi, području srca, pluća i trbuha. Molim Vas da mi odgovorite na ovo pitanje, i da li možda znate boljem li od neke bolesti, jer bolovi, mučnina i vrtoglavica počeli su mi prije jedno tri mjeseca, ali to nisam shvaćala ozbiljno. Mislila sam da će proći, ali svaki dan mi je sve gore, sve više osjećam mučninu i vrtoglavicu. Trudna nisam, jer još nisam imala spolni odnos. Bila bih Vam zahvalna na bilo kakvoj pomoći. :cry: :wink:
tomislav91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 07, 2014 10:22 pm

Re: Bolovi i umor.Vrtoglavica,bolovi u području srca,glavobolja.

Post od tomislav91 »

Kako se hranis, jedes li zdravo ili brzu hranu...
Sve zavisi i od tvoje visine/tezine..Ovako ce ti slabo ko pomoci..
Ja nisam lekar, ali se dosta zanimam oko toga i ovako lajicki, bih ti preporucio da ishranu promenis, ako je losa.
Mozda malo vitamina da pocnes da unosis u organizam, svih sto mozes, najbolje preko hrane, jer preko sumecih tableta i slicnog se slabije i sporije apsorbuje u organizam, znaci samo preko hrane...Mozda imas i nizak pritisak..Na internetu imas pregrst tekstova o tome koja hrana ima koji vitamin, naravno tu su ti i voce, to obavezno...Vitamin C moze, odnosno nedostatak istog da bude uzrok..Sve je to povezano sa prolecnim umorom.Citaj malo na internetu o tome...

I obavezno ubaci neku sportsku aktivnost na otvorenom, bar polucasovno brzo setanje.

To ti je moj savet, mozda ce neki doktor ili strucniji nesto vise ili bolje da te savetuje..
Odgovori