bolovi u stomaku za vreme trudnoce

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
duskans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 10:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

bolovi u stomaku za vreme trudnoce

Post od duskans »

pozzz
ako ima neko ko moze da odgovori,prokomentarise...ili neko iskustvo...
u sedmoj nedelji trudnoce sam,bila sam kod ginekologa prosle nedelje,ustanovio je trudnocu,rekao da se plod dobro smestio i tako... nista mnogo,uputio me koje analize da uradim,kompl.kr.slika..urin,secer,rh faktor,krvnu grupu. e sad... u pocetku...dok sam iscekivala mesecnicu,imala sam bolove kao menstrualne i bolove u donjem delu ledja..pa je prestalo,tako da kad sam otisla kod ginekologa,nisam to rekla... e sad... vec nekoliko dana osecam bolove u predelu stomaka,ponekad,kao menstrualne,nisu jaki,ali cine me nervoznom,mogu da izdrzim,ali me brine da li je to normalno.citala sam da to moze biti zbog toga sto se materica priprema za ono sto joj predstoji.Kod ginekologa idem za sedan dana,tako mi je rekao...kad uradim ove analize... da li treba da brinem ili ne? da li je to normalno,citala sam da je svaka trudnoca individualna,kod nekog bude bolova... imam i mucnine... kad sedim,ne mogu dugo ,nekako osecam kao da mi je stomak presavijen,zaista tako osecam. da li neko ima iskustva???
melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Re: bolovi u stomaku za vreme trudnoce

Post od melita keller »

Pre trudnoce sam imala veoma bolne mensruacije, kada sam ostala trudna svaki mesec kada je doslo do vremena kada bi rebao da pocne ciklus ja bi dobijala mensrualne bolove koji su trajali oko dan dva.Ginekolog mi je rekao da jako puno zena ima osecaj kao kod mesecnice u trudnoci to je normalno.Al ako imas sumnje uvezi bola, krvarenja , naj bolje je da se javis svom ginekologu bez obzira kada imas zakazan redovan pregled jer kod bolova duzni su odmah da prime ako je trudnoca u pitanju.
Odgovori