Dragi doktori!
Imam jedno pitanje, pa ako je neko u mogucnosti da mi da odgovor ili savjet, bila bih mu vrlo zahvalna.
Vec 2-3 dana imam jake bolove u stomaku, narocito po noci. Ne mogu ni sama da ocijenim sta je, jer boli u predjelu zeluca, donjeg stomaka, jajnika, u principu svuda. S obzirom da sam imala upalu jajnika, znam kako izgleda, a ovo je malo drugacije. Uz sve to, juce mi se pojavio ostar bol u lijevoj nozi, skroz na vrhu noge, a onda se pomalo pojavljuje i duz cijele noge. Zatim, nekoliko zadnjih dana imam povremene vrtoglavice. U principu, mislim da se raspadam. Prije par dana sam posjetila ljekara, i u principu ustanovio je da imam samo snizen pritisak (100/70), nista posebno.
Mslila sam da su ovo sve simptomi pred menstruacije, ali nisam se ranije ovako osjecala, pa ne znam sta je. Inace, menstruacije imam jako neredovno, tako da ne znam ni kada ce biti.
To je ono ukratko, pa ako imate ideju o cemu se radi ili koga treba posjetiti od doktora, molila bih vas da mi kazete.
Hvala.
Bolovi u stomaku i nozi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 2:22 pm
Postovani doktori,
Pre otprilike 10 dana osetio sam nadimanje u stomaku,a imam problema i sa podrigivanjem,u svakom trenutku mogu da podrignem pored toga imam osecaj blago povisene temperature.
Pre meec dana sam dosao sa razmene studenata na kome se m bio 6 meseci,dali to ima neke veze sa tim jer da sad samo ucim i slabo se krecem dok sam tamo stalno bio u pokretu i fizicki aktivan.
Koliki uticaj na naduvenost imau mlecni proizvodi,posto sam poceo da ih konzumiram u vecim kolicinama u odnosu na za zadnjih 6 meseci.
Unapred zahvaljujem na odgovoru
Pre otprilike 10 dana osetio sam nadimanje u stomaku,a imam problema i sa podrigivanjem,u svakom trenutku mogu da podrignem pored toga imam osecaj blago povisene temperature.
Pre meec dana sam dosao sa razmene studenata na kome se m bio 6 meseci,dali to ima neke veze sa tim jer da sad samo ucim i slabo se krecem dok sam tamo stalno bio u pokretu i fizicki aktivan.
Koliki uticaj na naduvenost imau mlecni proizvodi,posto sam poceo da ih konzumiram u vecim kolicinama u odnosu na za zadnjih 6 meseci.
Unapred zahvaljujem na odgovoru