pozdrav svima!
imam 21 god, musko, 190cm i 105kg, pusac nekoliko godina, pokusavam prestati.
moji problemi su poceli nakon smrti meni jako bliske osobe i traju vec nekoliko mjeseci. od tegoba osjecam bol i blago zarenje u predjelu lijeve strane prsa i ispod rebra te u gornjem dijelu ledja u i izmedju lopatica, nedostatak daha, zujanje u usima, osobito lijevom uhu, povremeno se javi i bol u lijevoj ruci te vratu. u zadnje vrijeme osjecam nadutost u trbuhu i ceste zgaravice. od testova sam napravio kks, sve u redu osim malo povisenog kolesterola, rtg srca i pluca uredan, 10-ak ekg-ova uredni, kod kardiologa holter tlaka koji je uredan te ergomertiju na kojoj su vidljive pojedinacne sves, medjutim doktor kaze da je to u redu i da sa srcem nemam problema. pulmolog dijagnosticirao kronicni bronhitis, no kaze da tegobe nisu od toga. provjerio hormone stitne zlijezde, takodjer u redu. bio i kod psihijatrice, dijagnosticiran anksiozno-depresivni poremecaj, pio tablete misar i sonaliu nekoliko mjeseci no bez nekakvog pomaka. sada pijem samo concor 1,25mg jednom dnevno. nadam se da ce se naci netko tko bi mi mogao barem malo pomoci ili dati poneki savjet jer vise ne znam sto da radim, jednostavno mi je svaki dan sve teze zivjeti s ovim tegobama. svi tvrde da nije nista i da ce proci ali ja se jednostavno lose osjecam pa se nadam makar maloj podrsci i ponekom savjetu ako je netko imao slicne simptome.
bolovi u prsima i leđima, molim pomoc ili savjet
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: bolovi u prsima i leđima, molim pomoc ili savjet
Mislim da ne bi trebalo da se brineš-da nije nešto ozbiljnije samo nastavi da piješ lekove jer treba malo duži period da ti se organizam sredi posle stresa koji si doživeo i naravno njegovog produženog dejstva. Pokušaj i psihički da se samokontrolišeš i da stanje izgubljene drage osobe prihvatiš kao novo stanje na koje nisi nikako mogao da utičeš koliko god da bi to želeo ili neka griža savesti-to nikako-onda ti ne vredi da piješ lekove ako tako razmišljaš.
POZDRAV I SVAKO DOBRO
POZDRAV I SVAKO DOBRO
vasa,
hvala na savjetu. ja se nadam da nije nista ozbiljno zbog godina, a pogotovo sto pretrage nisu pokazale naznake nekakve teze bolesti. u zadnjih nekoliko dana cujem nekakvo zvizdanje pri disanju, ali samo pri izdisaju, nadam se da nije ozbiljno, ako se nastavi planiram otici doktoru. s tabletama sam ponovno poceo pa cu vidjeti hoce li djelovati, pokusat cu im dati malo vise vremena ovaj puta. vratio sam se sportu koji sam dugo trenirao pa prestao prije godinu dana i pokusavam se sto vise opustiti. valjda ce s vremenom sve doci na svoje.
lijep pozdrav!
hvala na savjetu. ja se nadam da nije nista ozbiljno zbog godina, a pogotovo sto pretrage nisu pokazale naznake nekakve teze bolesti. u zadnjih nekoliko dana cujem nekakvo zvizdanje pri disanju, ali samo pri izdisaju, nadam se da nije ozbiljno, ako se nastavi planiram otici doktoru. s tabletama sam ponovno poceo pa cu vidjeti hoce li djelovati, pokusat cu im dati malo vise vremena ovaj puta. vratio sam se sportu koji sam dugo trenirao pa prestao prije godinu dana i pokusavam se sto vise opustiti. valjda ce s vremenom sve doci na svoje.
lijep pozdrav!
Samo polako sa ponovnim treniranjem,verovatno ces osetiti da nije kao ranije i nemoj da te to obeshrabri,polako ce se i to popraviti. Nemoj se previse plasiti bolesti,nije to prirodno stanje svakako ali i sa malo tegoba moze se lepo ziveti-a i to je prolazno veruj mi, samo opusti se.
SRECNO
SRECNO