Poštovani!
Obraćam Vam se za savet jer sam malo uplašena dešavanjima u proteklih par meseci. Sve je počelo u decembru prošle godine, kada sam dobila napade gušenja. Ustanovljena mi je upala pluća, što je i sanirano inhalacijama i lekovima. Nakon par nedelja pojavilo se peckanje prilikom mokrenja, što sam pripisala prehladi. Počela sam se bolje oblačiti, piti čajeve i grejati se, međutim 7.januara sam dospela na hitan prijem sa jakim bolovima u donjem delu stomaka. Prilikom pregleda, našli su mi krv u mokraći i visoku sedimentaciju. Dobila sam infuziju i dve inekcije nakon čega mi je bilo mnogo bolje. Lekar mi je savetovao da kupim Monural i da pijem brusnicu i uvin čaj jer imam upalu mokraćne bešike i da uradim urinokulturu, što je bilo negativno. Lekar opšte medicine me je uputio kod ginekologa, što još nisam uspela odraditi. U međuvremenu su mi svi simptomi nestali jer sam pila sok od brusnice sa resferatrolom i C vitaminom, jela sušene bobice brusnice i pila čaj od brusnice. Sve do juče osećala sam se sasvim dobro, međutim iznenada su se pojavili jaki bolovi u gornjem delu desne butine, nalik na upalu mišića samo mnogo jače! Sve se odigrava jako brzo:pre podne sam se šetala po gradu obavljajući svoje obaveze, posle podne sam već šepala, a jutros nisam mogla da ustanem i da se krećem bez pomoći štapa. Želim još da napomenem da mi se često dešava grčenje mišića. Počelo je prvo u stopalima, sada već i u rukama, zatim mišići grudnog koša ili mišići na leđima. Mislila sam da je to zbog nedostatka magnezijuma, pa sa vremena na vreme pijem šumeće tablete magnezijuma. Molim Vas da mi kažete vaše mišljenje o tome šta bi ovo moglo da bude i koje preglede da zatražim od lekara. Unapred Vam se zahvaljujem, srdačno vas pozdravljam!
bolovi u mišićima nogu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 14, 2012 9:02 am