Imam bolove glave u predelu desne strane potiljka. Bol traje vec 3.5 godine, a pre 2 (I put) i 1 (II put) godine sam bio na ispitivanjima i pronasli su mi - APSOLUTNO NISTA!!!
- Radio sam EEG glave, i rezultat je bio odlican.
- Rezultati krvi - ODLICNI
- Kicma malo kriva, ali ne moze biti indikator glavobolje
- Vid i ocni pritisak - I VISE NEGO DOBAR!!!
Ali, ja i dalje imam iste bolove!!! Cak sam poceo u poslednje vreme da umisljamda mi tu nesto "raste". Ne raste nista al'... Na cafetin, analgin i ostale analgetike bolovi glave prestaju.
Sto mi je ciniti???
Bolovi glave
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 2:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Bolovi glave
...bolje nista, nego svasta...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 11:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Hronicna neuralgija okcipitalnog nerva desno. To mi prvo pada na pamet. terapija: Karbapin od 200mg, po potrebi, a sledecih mesec dana Beviplex drazeje 3x1. Dalja ispitivanja: Evocirani potencijali, pre toga CT glave (pre svega pontocerebelarni ugao), plus transkranijalni Doppler krvnih sudova.
Pozdrav.
Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
zvecko
Nov clan
Pridružio: 01 Okt 2006
Poslao: Sub Okt 07, 2006 12:18 am Naslov: BOLOVI GLAVE
--------------------------------------------------------------------------------
I JA IMAM SLICAN PROBLEM. NAIME, PRE 10-TAK GODINA POCELI SU BOLOVI U PREDELU DESNE SLEPOOCNICE I SPUSTALI SE KA OKU. uRADILA SAM EEG SNIMAK I BIO JE ODLICAN, DOKTOR MI JE SAVETOVAO BEVIPLEX I PREDLOZIO ODLAZAK KOD NEUROPSIHIJATRA. POSLE TRI MESECA TAKVOG ZAMLACIVANJA ODUSTALA SAM. DVE GODINE KASNIJE IZVADILA SAM ZUB, CIJI JE JEDAN KOREN (A BILO IH JE TRI) ULAZIO U SINUS I BOLOVI SU PRESTALI. POMISLIH, ETO RESENJA! ALI, PROBLEM SE PRE DVE GODINE VRATIO. POSLALI SU ME KOD OFTAMOLOGA KOJI MI JE UTVRDIO DIOPTRIJU I PREPISAO NAOCARI KOJE NOSIM STALNO. tO JE PONOVO NAKRATKO RESILO PROBLEM, ALI SADA SE PONOVO POJAVIO. MORAM DA NAPOMENEM DA DUGO SEDIM ZA KOMPJUTEROM I KASNO LEZEM, NE ZNAM DA LI TO IMA PREVELIKOG UDELA?
Nov clan
Pridružio: 01 Okt 2006
Poslao: Sub Okt 07, 2006 12:18 am Naslov: BOLOVI GLAVE
--------------------------------------------------------------------------------
I JA IMAM SLICAN PROBLEM. NAIME, PRE 10-TAK GODINA POCELI SU BOLOVI U PREDELU DESNE SLEPOOCNICE I SPUSTALI SE KA OKU. uRADILA SAM EEG SNIMAK I BIO JE ODLICAN, DOKTOR MI JE SAVETOVAO BEVIPLEX I PREDLOZIO ODLAZAK KOD NEUROPSIHIJATRA. POSLE TRI MESECA TAKVOG ZAMLACIVANJA ODUSTALA SAM. DVE GODINE KASNIJE IZVADILA SAM ZUB, CIJI JE JEDAN KOREN (A BILO IH JE TRI) ULAZIO U SINUS I BOLOVI SU PRESTALI. POMISLIH, ETO RESENJA! ALI, PROBLEM SE PRE DVE GODINE VRATIO. POSLALI SU ME KOD OFTAMOLOGA KOJI MI JE UTVRDIO DIOPTRIJU I PREPISAO NAOCARI KOJE NOSIM STALNO. tO JE PONOVO NAKRATKO RESILO PROBLEM, ALI SADA SE PONOVO POJAVIO. MORAM DA NAPOMENEM DA DUGO SEDIM ZA KOMPJUTEROM I KASNO LEZEM, NE ZNAM DA LI TO IMA PREVELIKOG UDELA?
Affiliate Manager Wanted!
Affiliate Manager Wanted! Over $6,000/month http://filthyloaded.com/ci
Re: Bolovi glave
Imam bolove sa desne strane glave koji traju i do 5 dana sa tim da mi nije jaka bol u glavi pa izdrzavam.Bila sam svakakve tablete za glavu ali mi nista nije pomagalo.Doktor mi je dao da probam sa ibuprofenom on mi pomogne,nekad mi ublazi glavobolju a nekad me glava prestane od njega ali se vrati bol nakon 6 sati.Imam alergiju na svasta nesto pa mi je doktor rekao da je to bol od alergije zato sto mi je zacepljen neki kanal sto vodi kiseonik do mozga ali ja iskreno ne vjerujem u to.Bol mi ide od desnog oka i sljepocnice pa citavom desnom stranom.Voljela bi da mi neko kaze zasto me glava boli ovako i da li ima jos neko ovakvu glavobolju