bol u stomaku
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2015 5:14 pm
bol u stomaku
Poštovani, od života imam samo suze i bol bol bol u stomaku, u donjem delu, bol ne propagira, stalno je istog intenziteta i najčešće se pojavljuje ujutro u momentu budjenja. Prošla sam za 14 godina od kako me muči potpuno isti bol na istom mestu - sve preglede osim pregleda PET-om. Niko ništa u tom delu nije pronašao. Mogu taj predeo bola opisati kao deo izmedju stomaka i materice, tačno u sredini. Pre dve godine podvrgla sam se laserskoj operaciji nadajući se da će "Kamera" kojom je hirurg prošetao tim predelom - otkriti uzrok. Istina, on je naišao na jednu bridu koja se protezala od trbušne maramice do jajnika, odstranio ju je misleći da je ona zatezala i tako uzrokovala osećaj bola. Posle samo nekoliko dana bol je ponovo počeo. Analgetici ne pomažu, ne znam kome da se obratim jer sam se obraćala svima, užas od života je takav da se sad već teško kontrolišem pri vožnji, u kontaktima sa ljudima, stalno plačem jer sam očajna, ne znam sa čime se borim. Pomozite mi molim Vas, preklinjem na bilo koji način, pomozite mi...ne mogu više ovako
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: bol u stomaku
Да ли си пробала да промениш место спавања? Да ли носиш јак ластиж или тесне панталоне или пиџаму? Можда неправилно спаваш?
Re: bol u stomaku
Ja sam više nego siguran da je kod tebe nešto zbog nepravilnog ili spavanja ili što aca kaže tesne odeće, ili nepravilnog držanja pri obavljanju nekog posla, čaki i neke hrane-"kafe", ma neka sitnica u životnim navikama, GARANT.
Da li se dovoljno šetaš-krećeš, kakav posao radiš, kakvu stolicu i probavu imaš, imaš li problema sa mokraćom???
Da li se dovoljno šetaš-krećeš, kakav posao radiš, kakvu stolicu i probavu imaš, imaš li problema sa mokraćom???