Bol u bradavici i ledjima - HITNO

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
nemanjaBGG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 29, 2016 2:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u bradavici i ledjima - HITNO

Post od nemanjaBGG »

Postovani,
Zvuci smesno, ali nije mi do smeha.

Musko sam, ali kako i muskarci imaju dojke, te i oni mogu dobiti bolesti tog dela tela, zabrinuo sam se.

Naime,
Pre par dana je pocela da me boli leva bradavica. Bol je na dodir, cak i onaj najmanji, kad se samo prisloni prst. Bol je ispod same bradavice i povecava se kada se pritisne cela ta strana. Osim toga, primetio sam da je poceo da me boli i vrat, ali i leva strana ledja, odmah iza leve dojke. Osim same bradavice, boli me cela dojka na pritisak rukom.

Sto se tice tog bola u grudima, on nije nepodnosljiv, vise bih to definisao kao neku preteranu osetljivost. Ne boli ovako, vec samo kada pritisnem, ili kada legnem da spavam, pa legnem na nju i tako to.

Da li se treba zabrinuti? Da li je taj bol u ledjima sa bas te strane povezan? Sta da radim?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Bol u bradavici i ledjima - HITNO

Post od _david_ »

koliko imas godina? .. kad udjes u pubertet i negde sredinom puberteta...normalnja je pojava... javljaju se bolovi u bradavici pracenom cvoricem... nekad boli jedna sissa, nekad druga.. nekad obe... ako nisi decko koji je u pubertetu pa cak i sredina puberteta ... javi se lekaru
Odgovori