Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Ovako kao prvo da kazem da imam 19 godina bavim se amaterskim body bildingom 3 godine aktivno . Moj problem pocinje pre jedno mesec dana kada sam bukvalno iznenada sedeci ispred racunara osetio blag bol u predelu leve strane grudi . Bol je bilo tesko izdefinisati odakle dolazi znao sam samo da je iznutra ( nije misic ili upala neka da ne bude zabune) . Prvi put bol sam osetio svega par puta i tako se zavrsilo , medjutim sutradan sam osetio isti bol i blage bolove u desnoj ruci sto su mi prijatelji rekli da imaju uglavnom ljidi koji su pred slogom eh .
Odmah sam otisao kod lekara i izmerio pritisak uradio ekg 3 puta na dan sledeca 3 dana izvadio krv dao mokracu snimio pluca ... svi testovi su bili odlicni ili da koristim reci koje je moj lekar koristo savrseni . Konstatacija lekara je da sam mozda pretreniran pa je doslo do bola , takodje mi je rekao da posto imam problem sa sinusima (alergican sam na nesto ali nisam radio test pa ne znam na sta ) moguce je da je upala pluca posto sam kao mali imao gnojavu anginu ... u principu nemaju pojma sta mi je .Lek Singulair mi je prepisan da uzimam uvece posle vecere i neki sprej koji treba da stavljam u nos (koji nisam kupio) . I evo vec 20 etak dana pijem ja taj lek i sve je bilo ok osecao sam jedno vreme pri disanju blag bol skorz kad izdahnem ili kad udahnem do kraja ali i to je proslo . Medjutim poceo sam sa treninzima pre 3 dana istog dana kada sam osetio da gutam konstantno slajm i da mi curi nos bol se vratio u vrlo blagoj formi ali osecam ga ... Nisam pametan sta da radim niti znam sta mi je tako da je svaki savet dobrodosao .
Iskreno da kazem nemam pojma najgore mi je sto ispada da je sve ok a ja osecam da nije . Ovih dana sam bas kijao i proradili su mi sinusi i bas se nagutah slajma jer nos curi po malo i to voda samo ...
Ako neko ima neku ideju sta bi moglo da bude jer i moj lekar je skeptican prilicno posle svega sve misle da umisaljam ...
Pa istina je preterao sam jurim kao nekoj slici kako bih izgledao da sam poptuno zanemario driuge aspekte ... one najbitnije svoje zdravlje .
Jedino me i dalje buni ovaj bol u ruci znaci bukvalno se spusta preme je bolelo malo ispod lakta znaci negde unutra i spusta se danas je bukvalno u saci ... lekar rece nije to nista a ja se pitam sta ce jos da me snadje .