25 nedelja mi je trudnoce moj ultrazvuk je pokazao cistu kod bebe na desnoj strani glavice promjera 3,3mm...doktori su tek sada vidjeli moj nalaz koji sam uradila 5.1.2012
CMV IgG antitijela:pozitivan (1:11289)
CMV IgM antitijela:pozitivan (OD 0261;cut off 0,100).
sada su mi rekli da taj nalaz ponovim i ako bude ponovo pozitivan da ce morati prekinuti trudnocu...voljela bi da mi date svoje misljenje jer kako vidite u 5 sam mjesecu trudnoce i tesko mi je palo to sto bi sada morala prekinuti trudnocu..a oni kazu da bi beba imala teske posljedice .Hvala
beba
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 10, 2012 9:48 am
Re: beba
Draga,ne bih da te plasim ali potrazi savet jos nekih lekara.Imala sam slican slucaj,naime bila sam trudna 13 nedelja kada mi je ustanovljeno da beba ima cisticni higrom vrata.To je cista na vratu i duz kicme ploda.Odmah mi je prekinuta trudnoca jer takav plod nemoze da opstanei ako bi kojim slucajem doslo do rodjenja te ciste pucaju i plod ugine.Istu pricu mi je potvrdilo cak 4 lekara tako da nemoj vise da cekas,resavaj to sto pre.Cak su mi rekli da sa takvom anomalijom dolaze i jos neke anomalije ploda kao sto je daunov sindrom i mnoge druge.Nemoj zameriti na direktnosti ali iako se ne poznajemo zelim ti da sve bude ok.poz :cry