Pre neki dan mi se pojavila bakterija u ustima, tacnije sa unutrasnje strane usta, malo nateceno i beli kruzic u sredini. Lici na bubuljicu. Znam da je to bakterija jer sam je i ranije imao ali je brzo nestala.
Interesuje me sa cim je najbolje ispirati kako bi to nestalo jer me jako nervira, na svaki pokret usta osecam bol.
bakterija u ustima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: bakterija u ustima
То је гљивична инфекција. Испирај уста јаким раствором соде бикарбоне.
Juce sam malo guglao i dosao do informacije da se radi o afti, takodje sam nasao podatak da se usta trebaju muckati sa slanom vodom pa sam smuckao kasicicu soli sa vodom i sad muckam. Malo pece dok muckam ali kazu da za 3 dana nestaje.
Inace i po slikama na internetu sam video da se radi o afti.
To sam imao ranije kad sam bio mali ali se brzo povuklo.
Na internetu sam nasao podatak da je pojava afti moguca ako dodje do povrede grickanjem kokica, semenki, suncokreta itd.., a posto ja u posladnje vreme svako vece grickam kokice, moguce da je doslo do povrede a da nisam osetio.
Inace i po slikama na internetu sam video da se radi o afti.
To sam imao ranije kad sam bio mali ali se brzo povuklo.
Na internetu sam nasao podatak da je pojava afti moguca ako dodje do povrede grickanjem kokica, semenki, suncokreta itd.., a posto ja u posladnje vreme svako vece grickam kokice, moguce da je doslo do povrede a da nisam osetio.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 25, 2018 10:36 am
This topic is most useful.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ма каква повреда. То је ствар хигијене. Узмеш неку чашу или не опереш руке како треба и ето афте. Узрок су гљивице. То највише зависи од имунитета и јачине желудачне киселине...