Apel za pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Apel za pomoc
Vec 20-tak dana moj suprug (40 godina - ima visak kilograma, oko 105, a visok je oko 184) se zali na ceste bolove u stomaku. Nekada se zali da taj bol dodje i do testista (imamo redovne odnose i nema nikakvih problema). Nema svakodnevne stolice od detinjstva, vec najcesce svakog drugog dana i normalne su bez proliva. Nema nikakvog krvarenja. Stomak mu je nekad tvrd ko kamen, nekada ima i gasove. Kaze da kada udahne i uvuce stomak mu je lakse. Ne smeta mu pesacenje, dok mu sedenje ponekad stvara problem zbog pritiska na donji deo stomaka. Plasi se da ide kod lekara, jer jedan poznanik je pre dve godine umro od raka debelog creva (65 godina je imao) i suprug se plasi da je i kod njega isti slucaj. Molim sve koji mogu da mi pomognu na osnovu ovih skromnih podataka da mi pomognu.
Ipak i pored tog straha koji ima trebao bi da ode do lekara. Ovako nista napamet. Ja mogu samo da predpostavim da mozda nije nista strasno vec da su ti problemi upravo zbog gasova u stomaku zbog kojih se javlja i nadimanje. Za to moze da koristi Espumisan tabletice ili Gasvan, ali, kazem, opet sve je to napamet, trebao bi stvarno da ode do lekara.Pozz 

Re: Apel za pomoc
pa ce da ceka kod kuce? i da se zali vama?anamitic napisao: Plasi se da ide kod lekara, jer jedan poznanik je pre dve godine umro od raka debelog creva (65 godina je imao) i suprug se plasi da je i kod njega isti slucaj.