Anksioznost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Anksioznost

Post od _david_ »

pa poseti psihijatra jbt

- ovde strucnu pomoc neces naci, naces samo tešenje... a to ti ovde sigurno nece pomoci
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

У сновима је обично све лепше па се ваљда зато и зову снови.

Мислим да такво место из маште не можеш да нађеш осим ако одеш у неку вукојебину, мада тамо нећеш имати никакво друштво. Дакле, немогућа мисија.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ne trudi se da sam resis problem, moras sebe dovesti u to stanje pa tek tad mozes uspeti, ali mi se cini bez pomoci psihijatra neces uspeti, ne cekaj ni trena jer gubis svaki dan.
OBRATI SE DOKTORU, a posle ces gledati sa druge tacke i bice ti lakse cak i ako jos budes zeleo da si sam uspeces, ali verujem da ces sebi naci lepsu situaciju.. NE BRINIII
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па кад си спетљан и плашиш се свега и свачега. А када си такав онда чудно изгледаш особама око себе па се и они плаше тебе.

А да упишеш аикидо? Тако би поправио самопоуздање. Само немој после да одеш у другу крајност па да малтретираш људе око себе.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Сви ми имамо нешто што смо сањали и нисмо урадили. Много тога није били ни могуће урадити али ипак смо сањали. Како је написао Волер: Стари снови су били добри снови, нису се остварили, али сам срећан што сам их сањао.

Ако имаш пуно проблема нема шансе да их решаваш истовремено. Због тога је корисна помоћ некога ко се у то разуме, као што је психолог, на пример.

Можда би било корисно да своје проблеме запишеш на папир и онда их рангираш по тежини. Онда би можда могао да почнеш са решавањем од најлакшег.

Што се тиче теретане, мислим да би аикидо био кориснији. Самопоуздање билдовањем може да се повећа када се много набилдујеш а за то треба пуно времена. При томе ако покушаш на брзака да се набилдујеш можеш опасно да се упропастиш.
Odgovori