anemija??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
boyana88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 01, 2011 3:07 pm

anemija??

Post od boyana88 »

zanima me vase misljenje jer sam sve redom ispitala nadam se da cu dobiti bar neki odgovor.. ;/
U poslednje vreme imam otezano disanje,cesto zevam a ne mogu do kraja da udahnem pa se mucim tako satima.. Pre 2 god mi se to desavala povremeno a sad me sastavilo... :cry:
Vadila sam krv anemicna sam tacnije Fe mi je 6,a hemoglobin nizak,ostalo je sve uredu.. Pocela sam pre nedelju dana da pijem tot'hema ampule sa gvozdjem,lakse mi je da udahnem ali je disanje i dalje otezano... Sve se nadam da je samo anemija u pitanju kad mi je tesko disanje :(
Kad sam isla kod kardiologa utvrdili su da imam tahikardju pri cemu doktorica misli da je to od anemije.. a kardilog kaze da mi je na ultrazvuku video da je srce uredu kao i pluca... ja se plasim da nemam astmu,takodje mi je kriva kicma... kad popijem lek za smirenje pomogne mi ali stvarno nisam nervozna mislim da je to nesto vise od psihe... :cry:
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: anemija??

Post od zdravo »

Aanemija ce se prilicno brzo korigovati. Sacekajte da se krvna slika dovede u red, pa ako i dalje budete imali tegobe, obratite se lekaru ponovo. Pozdrav!
boyana88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 01, 2011 3:07 pm

Re: anemija??

Post od boyana88 »

Hvala puno na odgovoru
Odgovori