Akne

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
lepotan111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 06, 2013 8:08 pm

Akne

Post od lepotan111 »

imam veliki i ozbiljan problem ... imam potkozne i okom vidne akne koje su tvrde i bolne. pojavljuju mi se na glavi pune su gnoja i neistrpivog bola.... gde god imam bbubuljicu kad se provali opadne mi sva kosa i i opada u pecate ostaju mi sve beli krugovi po glavi i to traje vec nekoliko meseci... neki kazu da je to od zuba a doktor licno mi je rekao da je to na nervnoj bazi mada ja ne verujem u to .... stvarno je veliki problem stvaram samom sebi komplekse zato vas molim da mi pomognete i da sto vise vas predlozi nesto i da komentarise... ako je moguce da ubacim sliku recite mi kako posto sam nov ovde .... hvala punoo... <3
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Akne

Post od vasa »

LEPOTANE-a kako znaš da nije na nervnoj bazi?
LEPOTANE ja bih ti preporučio šampon sa belim lukom-ima da se kupi u apotekama-nije nešto ni skup i redovno peri sa njim a ako je na nervnoj bazi (što je vrloooo moguće) onda treba da ideš neuropsihijatru.
JA SAM I OVDE PISAO O BUBULJICAMA PO KOSMATOM DELU GLAVE-i nikako da nadjem leka od kad sam počeo piti lekove za živce od tad sasvim malo imam a imao sam taj problem više od 5 godina, osim ostalih problema-ako malo više pretražiš naći ćeš na ovom forumu i to.
SVAKO DOBRO
Odgovori