ZABRINUTA

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
erika82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 01, 2005 6:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ZABRINUTA

Post od erika82 »

Imam brata koji uskoro puni tri godine.Jedino što zna da kaže je mama;tata;baba;deda.Jednostavno,čini mi se i kad želi nešto da kaže on ne može da oblikuje reč.Bojim se jer je sa osam meseci sve to već znao da kaže,onda se desilo u porodici nešto što je njemu moglo biti jako stresno,i od čega se tada jako uplašio.Od tog dana,dugo nije hteo ništa da kaže.Tek od skoro počeo je da izgovara navedene reči,ali ništa više.Da li je vreme za lekara i kome da se obratimo?Pedijatru ili odmah logopedu?Unapred zahvalna
Aleksandra79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 10:26 pm

Post od Aleksandra79 »

Nadam se da ce ti nasa doktorka odgovoriti na ovo pitanje sa stanovista medicine,ono sto je moje laicko misljenje je da vam ne bi stetilo da posetite logopeda ali mozda pre decijeg psihologa ako mislite da je kod deteta u pitanju stres.U svakom slucaju mislim da to nije nista strasno i da ce malisa uskoro poceti da sklapa recenice! :D Ali se ipak posavetujte sa nekim,da bi vam bilo lakse i da ne biste toliko brinuli!
erika82
Novi član
Novi član

Post od erika82 »

Hvala na savetu i lepim rečima.Volela bih,ipak,da čujem mišljenje stručnjaka,ako je moguće.Pozdrav
Ja sam samo medicinska sestra ali praksa je čudo.
Aleksandra79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 10:26 pm

Post od Aleksandra79 »

Na podforumu pedijatrija,mislim da jos uvek nema pedijatra saradnika,ali jedna clanica je lekar,pa kao sto rekoh,nadam se da ce ti odgovoriti.Srecno!
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Post od Duskoo »

Decaci inace kasnije progovore ali kad progovore to je tecno i tesko ih je zaustaviti.Uskoro ce te mu i vi govoriti daj ucuti vise:)Srecno u svemu
erika82
Novi član
Novi član

Post od erika82 »

HVALA SVIMA
Ja sam samo medicinska sestra ali praksa je čudo.
dečiji psiholog
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 06, 2013 12:27 am

Re: ZABRINUTA

Post od dečiji psiholog »

Postovana ukoliko ste zainteresovani za psihoterapiju deteta mozete mi se obratiti putem telefona 063460782 Jelena Beograd
Odgovori