ZABRINUTA
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 01, 2005 6:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ZABRINUTA
Imam brata koji uskoro puni tri godine.Jedino što zna da kaže je mama;tata;baba;deda.Jednostavno,čini mi se i kad želi nešto da kaže on ne može da oblikuje reč.Bojim se jer je sa osam meseci sve to već znao da kaže,onda se desilo u porodici nešto što je njemu moglo biti jako stresno,i od čega se tada jako uplašio.Od tog dana,dugo nije hteo ništa da kaže.Tek od skoro počeo je da izgovara navedene reči,ali ništa više.Da li je vreme za lekara i kome da se obratimo?Pedijatru ili odmah logopedu?Unapred zahvalna
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 10:26 pm
Nadam se da ce ti nasa doktorka odgovoriti na ovo pitanje sa stanovista medicine,ono sto je moje laicko misljenje je da vam ne bi stetilo da posetite logopeda ali mozda pre decijeg psihologa ako mislite da je kod deteta u pitanju stres.U svakom slucaju mislim da to nije nista strasno i da ce malisa uskoro poceti da sklapa recenice!
Ali se ipak posavetujte sa nekim,da bi vam bilo lakse i da ne biste toliko brinuli!

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 10:26 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 06, 2013 12:27 am
Re: ZABRINUTA
Postovana ukoliko ste zainteresovani za psihoterapiju deteta mozete mi se obratiti putem telefona 063460782 Jelena Beograd