Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
CAO SVIMA JA IMAM MALO DETE OD 3 GODINE I SAD POCETKOM MARTA DOBIO FRASA
TADA SMO BORAVILI U BOLNICU 7 DANA A POSLE TOGA MALO PO MALO POCEO DA PADA PA POCEO DA SE TRZA A TO JE TRAJALO SEKUND I POSLE KAO DA NISTA SE NIJE DESILO ,,,DESILO SE NEDELJNO 1 DAN TE KAO TRZANJE ...A JA KAO MALA ISTO SAM IMALA FRAS...A NAPADE NISAM IMALA ...ISPISALI SU SAMO DIAZEPAN AKO MU PREDJE TEMP 38 C...SAD SMO BILI KOD LEKARA I DOBILI UPUT ZA N.S .INACE MI SMO IZ BAJMOKA ...MOLIM VAS AKO NEKO IMAO TAKVE SIMPTOME SA DETETOM I STA STE URADILI MOLIM VAS JAVLJAJTE MI SE VEOMA SAM ZABRINUTA ....
Potrebno je da ga pregleda dečji neurolog, trebalo bi da se uradi EEG (kao EKG kod srca samo se snima mozak, stavi se detetu kao neka kapa i onda snima), verovatno i magnet.
Inače, ako možete za lekare bi bilo korisno da snimite mobilnim telefonom kako to izgleda. Njima jako može biti bitno kako napad izgleda i kako se dete ponaša, a snimak je bolji od vašeg opisa.
bili dana s kod privatnika i ona nas je uputila u n.s u deciju bolnicu,i trazila snimak al nayalost toga nismo se setili jer bilo 2 puta jaci napad KAO za 2 meseca....u cetvrtak treba da odemo verovatno cemo i ostati u boravak....jel znas dobra je bolnica,,.lekari_?hvala unapred