Da li se u vašim gradovima još uvek zakazuju sistematski pregledi za predškolce? Ja sam mislila da će to da se odloži dok ne prođe sve ovo, međutim... Prošle nedelje su zvali supruga da zakažu sistematski za dete. Kako je bio na poslu u velikoj gužvi rekao je da ne može da potvrdi termin i da ćemo mi njih pozvati. Danas sam ih zvala i zakazali su za petak. Na moje insistiranje da se pomeri za kraj aprila dobila sam odgovor da će tada biti još gora situacija i da dovedem dete na sistematski u petak i da će videti da li je za vakcinu (dete je nedavno bilo bolesno).
Koliko je opravdano voditi dete u bolnicu u ovoj sitaciji? Koliko je prihvatljivo vakcinisanje tokom epidemije/pandemije?
Sistematski pregled tokom epidemije
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Sistematski pregled tokom epidemije
Разни стручњаци ће ти различито причати.
Ако је дете било болесно мислим да свакако није за вакцину.
С обзиром на ванредно стање, полицијски час и остале суспензије мислим да је бесмислено дете водити на такве прегледе па чак и забрањено.
Требало би са неким још да се консултујеш, можда са др Јованом Стојковић.
Ако је дете било болесно мислим да свакако није за вакцину.
С обзиром на ванредно стање, полицијски час и остале суспензије мислим да је бесмислено дете водити на такве прегледе па чак и забрањено.
Требало би са неким још да се консултујеш, можда са др Јованом Стојковић.
I ja sam mislila da je zabranjeno. Na pregledu smo bili ali smo vakcinu odložili.
Generalno je stav da se vakcinacija ne prekida.
Generalno je stav da se vakcinacija ne prekida.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Они вакцинисање не би прекидали ни када човак умре, само када би могли.
Da, i ja tako mislim.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не могу ти конкретно помоћи али могу да те посаветујем да избегнеш сукоб са овом марионетском државом и пронађеш начин да легално ексивираш вакцинацију. Као што раније написах, мислим да би било паметно да се посаветујеш са др Јованом Стојковић.
Hvala ti u svakom slučaju. Nisam razmišljala o savetovanju sa dr Jovanom jer nemam ideju koliko je teško doći do nje, nama iz provincije naročito.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пробај преко Фејсбука или Твитера.
Pronašla sve. Hvala. Pozdrav
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Драго ми је да бар нешто функционише.
Da ne bude zabune ukoliko neko traži iste informacije kao ja. Nisam ni sa kim stupila u kontakt već sam uspela na netu da proneđem forme zahteva za odlaganje i ispitivanje preosetljivosti na neki od sastojaka kao i članove zakona koji ukazuju da mi na to zaista imamo pravo. Mada iskreno mislim da mi obični ljudi teško da možemo pojedinačno nešto da uradimo.