proliv
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
proliv
Moja beba ce za neki dan napuniti 4 meseca. Vec 6 dana ima proliv. Posto je vesela i ne odbija hranu, pedijatar joj je prepisao da pije liobif i elektrolite, dok analiza stolice ne bude gotova. Inace ona sisa i dohranjujemo je bebelacom i naravno pije bebi caj (sto traje vec vise od mesec dana, nije povezano sa pocetkom proliva). I pored ampula liobifa, proliv ne prestaje, za nijansu proredio, i obicno je 30-60 min posle jela.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 21, 2006 6:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
moja beba je 3 mjeseca i nedavno smo bili u bolnici radi enteroklitisa--proljeva dobijala je Longacef u venu i Prolajf .Stolica je bila sluzava i zelena.(Prije tog je prebolovala upalu pluća pa je moguće da jeizbacivala sluz kroz stolicu)Zelena stolica može značiti i prisutnost neke infekcije pa se bolje posavjetujte s doktorom.
Može li netko da mi kaže nešto više o pseudomonas aeroginoza bakteriji,Imunoglobulinima posebno onima koji djeluju na respiratorni sistem.Imam 3 mjesečnu kćerkicu koja je imala poteškoće s ovim i preležala je pneumoniju prije 10 tak dana..
vec je bolje
Vec je bolje, analize su pokazale da je sve u redu. Ono sto smo uradili a mozda i nema uticaja je sto smo presli na novu vrstu mleka. Elektrolite i liobif smo redovno davali i stolica nije bila zelena, vec zuta. Od pedijatra smo culi da ponekad proliv moze da traje i do 15 dana, kod nas je to bili oko 9 dana.