pomoc -kukovi

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
style
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 1:31 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomoc -kukovi

Post od style »

pozdrav svima,imamo bebanu od pet ipo meseci,imamo problem.bili smo kod fizijatra jer blago drzi glavu u desnu stranu,pokazali nam vezbe i sad je sve to ok,juce smo bili na kontroli,i dr nas je uplasila da joj desni kuk pucka pri okretanju nogice u krug i to kao da iskace iz lezista.medjutim bili smo na prvoj kontroli kukova uz i sve je u redu.to je bilo kada je imala 2,5 meseca,sledeca nam je sa sest meseci,ne mogu da docekam,jako sam uplasena,da li da odemo ranije negde privatno.i da li ste imali iskustva sa tim?da li postoji mogucnost da se na uz ne vidi dobro bilo kakav problem kukova.inace niko u porodici nije imao problem sa kukovima. ps. ne znam gde da stavim post,izvinjavam se ako gresim,ispravite me
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm

Post od luka_0407 »

Posto beba ima pet i po meseci a sa sest idete na kontrolu mozete sacekati petnaestak dana.Za to vreme nemojte bebu stavljati da sedi.Da je nesto alarmantno i sama dr bi Vas odmah uputila na UZ.
style
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 1:31 am

Post od style »

e hvala vam puno,ne stavljamo je da sedi nikako,nismo ni ranije.htela sam da cujem jos necije misljenje.jako se brinem ipak je dr fizijatar i ima jako puno iskustva i vazi za najboljeg u pancevu.hvala vam jos jednom. pozdrav
Odgovori