Okluzioni flasteri za decu
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Okluzioni flasteri za decu
Da li neko zna ima li u Beogradu kvalitetnih okluzionih flastera za decu? Do sada sam naišla samo na Galenikine, sa vrlo slabim lepkom i na 3m Opticlude koji imaju izuzetno jak lepak i još su gori, jedino što lepo izgledaju. Nije mi baš najjasnije da nikome nije u koristi da uvozi dobre i skuplje flastere, koji bi se svakako prodavali....
Re: Okluzioni flasteri za decu
Evo da odgovorim na svoje pitanje. Flastera ima u Madjarskoj po povoljnoj ceni..... . Isprobala sam ih i vrlo su kvalitetni, ne prave iritacije i ne odlepljuju se, a pritom dete izgleda skoro pa simpatično.... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 10, 2016 10:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Ćao Milena,
znam da je prošlo više od tri godine od Vašeg posta, ali problem je i danas isti.
Molim Vas da mi napišete, ako kojim slučajem znate, koji su to flasteri kojima ste zadovoljni?
Napišite mi i gde ste ih kupili u Mađarskoj ako nije problem.
Unapred zahvalan,
Milan
znam da je prošlo više od tri godine od Vašeg posta, ali problem je i danas isti.
Molim Vas da mi napišete, ako kojim slučajem znate, koji su to flasteri kojima ste zadovoljni?
Napišite mi i gde ste ih kupili u Mađarskoj ako nije problem.
Unapred zahvalan,
Milan
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 22, 2016 7:21 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
I mene zanima ko proizvodi i gdje mogu da se nabave flasteri koji su se iz Vaseg iskustva pokazali kao dobri?! Hvala