Okluzioni flasteri za decu

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Milena76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2013 2:50 pm

Okluzioni flasteri za decu

Post od Milena76 »

Da li neko zna ima li u Beogradu kvalitetnih okluzionih flastera za decu? Do sada sam naišla samo na Galenikine, sa vrlo slabim lepkom i na 3m Opticlude koji imaju izuzetno jak lepak i još su gori, jedino što lepo izgledaju. Nije mi baš najjasnije da nikome nije u koristi da uvozi dobre i skuplje flastere, koji bi se svakako prodavali....
Milena76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2013 2:50 pm

Re: Okluzioni flasteri za decu

Post od Milena76 »

Evo da odgovorim na svoje pitanje. Flastera ima u Madjarskoj po povoljnoj ceni..... . Isprobala sam ih i vrlo su kvalitetni, ne prave iritacije i ne odlepljuju se, a pritom dete izgleda skoro pa simpatično.... :D
milandjelkovi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 10, 2016 10:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od milandjelkovi »

Ćao Milena,
znam da je prošlo više od tri godine od Vašeg posta, ali problem je i danas isti.
Molim Vas da mi napišete, ako kojim slučajem znate, koji su to flasteri kojima ste zadovoljni?
Napišite mi i gde ste ih kupili u Mađarskoj ako nije problem.
Unapred zahvalan,
Milan
Slobodana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2016 7:21 am

Post od Slobodana »

I mene zanima ko proizvodi i gdje mogu da se nabave flasteri koji su se iz Vaseg iskustva pokazali kao dobri?! Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Odgovori