Neprijatan miris znoja kod deteta

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Anci77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2012 11:53 pm

Neprijatan miris znoja kod deteta

Post od Anci77 »

Zdravo svima!
Pre nego sto odemo kod dr potrebno mi je i Vase misljenje.
Imam devojcicu, zdravu, pravu, ide u vrtic, ima 5 godina.
Od pre nekih mesec dana sam primetila da joj se majca (pamucna - sve sto ima od stvari je 100% pamuk, nemamo nista drugo..) oseca na znoj ispod pazuha. Ali to je neprijatan miris kao kod odraslog coveka.
Moram da napomenem da nije debeljuca vec je skladne tezine i visine za svoj uzrast. Do sada se normalno znojila kao i sva deca, letos se takodje znojila bez ikakvih neprijatnih mirisa....
Takodje ne mogu da se setim tj.da povezem pocetak ovog neprijatnog mirisa sa nekom promenom na njoj- tipa: neka bolest, promena praska za pranje vesa i omeksivaca, promena garderobe....
U vrticu jede raznovrsno, kontrolisanu hranu, kuci takodje (naravno u ovo spada i dzank hrana :x , ne svakodnevno naravno).
Ukoliko ste se susreli sa ovakvom situacijom, molim vas za savet, a mi svakako idemo kod doktorke.
Hvala svima na savetima! Pozdrav, Anci.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Neprijatan miris znoja kod deteta

Post od aaaca »

Искочи ми прозор са овом темом па 'ајде да питам шта има ново после осам година?
Odgovori