Postovani
Imam cerkicu staru 6 godina koja se povremeno zali na bolove u desnoj slabini.Obisli smo nekoliko bolnica gde su se konacno smilovali i dali nam uput za ultrazvuk.Na ultra zvuku ustnovili su da je desni mokracovod prosiren kako oni kazu grad 3 dok je levi grad 1.Otisli smo na deciju urologiju gde su takodje ponovili ultrazvuk na kome je sve bilo u redu ali su nam zakazali jos jedan ultrazvuk gde su joj ubrizgavali kontrast i sve to pratili.Na tom snimanju takodje je sve bilo u redu rad bubrega kao i kanali.Medjutim dete se i dalje zali na povremene bolove u slabini a mi sve to nemocno posmatramo.Inace radili smo kontrolu krvi i urina gde su takodje rezultati bili dobri.Inace imala je ceste upale grla dok joj u januaru nismo operisali krajnike cak je i nekoliko puta imala urinarnu infekciju.S obzirom da zivimo u inostranstvu i da smo kao gradjani drugog reda uvek na nekom cekanju zanima me vase misljenje sta bih po vasem misljenu trebalo odraditi.Molm za vase miljenje.HVALA VAM BESKRAJNO UNAPRED
Molim za pomoc
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Molim za pomoc
Може да буде од слепог црева тј. боље је рећи цревуљка. Мада, најпре ће бити да је од дебелог црева. Каква јој је столица?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 4:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Stolica joj je skroz normalna jednom dnevno.Nekoliko puta ne cesto se desavalo da joj stolica bude tvrda pa smo to povezali jer je predhodnog dana jela dosta slatkisa.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Пробајте да јој прстима испипате стомак док лежи на леђима са савијеним ногама у коленима. Тамо где је дебело црево не би требало да буде тврдо. Ако је тврдо онда има доста заостале столице. Не би требало нигде ни да је боли приликом притискања стомака.