Moj Zverko,prekosutra, puni 9 meseci. Siki ujutru i uvece(tj.i preko noci,zbog toga cu da izludim),nemam ni ja nesto ideja,ali evo sta on rucka
dorucak: zitarice(ili sama spremim integ.pirinac,palentu..sa vockicama ili milupine 7 korn)i to je idealan pocetak dana(i mi stariji bi trebali tako)
uzina:rucno cedjeni sok od jabuke
rucak:povrce(krompir,sargarepa,karfiol,brokoli,blitva,tikvica,kupus,paprika..)sa teletinom ili piletinom ili dzigericom(kakve su to neosnovane sumnje u vezi dzigerice?) ili zumancetom
uzina:breskva(dam mu da sam glodje

),bundeva,korica hleba..
vecera:mesano voce sa malo keksa,s'tim da cu sto pre uvesti mlecne proizvode u kombinaciji sa necim(mislim da tako treba da izgleda vecera,sve ostalo je ili previse tesko,ili previse lagano ili nekorisno;ne pije se dzabe mleko pred spavanje,sadrzi umirujucu komponentu)
i pred spavanje siki.
zasto bebi soliti hranu i opteretiti joj bubrege,a i u kasnijoj z.dobi da oboli od hipertenzije?
zasto davati secer bebi i opteretiti joj pankreas?
da ne pisem sta mislim o tome kad neki roditelji daju bebi virsle..
kao,ja sam dala to i to i sta joj fali?pa ne fali joj sad nista(nije dobila alergiju i svarila je),ali kad se javi posle niza godina problem ni na kraj pameti da se u najranijem periodu pogresilo.