cipelice

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sandratodor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:14 pm

cipelice

Post od sandratodor »

Treba da kupimo prve cipelice,izbor je velik pa mi treba mala pomoc. Da li neko zna za neko snizenje u gradu. :lol:
Alexandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 27, 2004 1:57 pm

Post od Alexandra »

Jedan savet-tri puta merite, jednom presecite. Znam da su cipele skupe, ali za prve cipele stvarno ne treba da se stedi, jer prvo hodanje je najbitnije! Evo mi smo na primer, kupili jeftinije prve cipelice i moj sin je stalno hodao kao na trnju u njima. Kupili jeftine patofne, Vasa je stalno padao po kuci, mi mislili da se opustio jer je prohodao pa je trapav. Kad je patronazna sestra videla prvi njegov korak u onim patofnama, rekla je da ih odmah menjamo jer ce dete da iskrivi nogu. Evo mi sada kupili za 1500 Ciciban, bolje nisam mogla da nadjem! Cak mi se ni Polino patofne nisu svidele. Jos jedan savet. Ako kupujete patofne moraju da imaju veoma cvrstu petu kako se nogica ne bi krivila, i da obavezno imaju pertle, da se to dobro zategne, nikako cicak. Eto to je nesto iz iskustva, pa sad ko moze, neka ne razmislja mnogo.
Pozdrav!
mogila
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2005 1:39 pm

Post od mogila »

a gde to ima ciciban za 1500 dinara
Alexandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 27, 2004 1:57 pm

Post od Alexandra »

To su Ciciban patofnice. Cipele su preko 3000.
Asja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2006 3:51 pm

ciciban

Post od Asja »

Mi smo nasem starijem decaku uvek kupovali CICIBAN i mislim da cemo uvek i kupovati.Takodje smo i sportske patike i patofne uzimali od Cicibana i najbolje su... :wink:
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

ja sam kupila pre neki dan CICIBAN hodajuce cipelice u merkatoru 3690dinara, mada sam cula da su po manjim mestima jeftinije, e sad koliko je tacno, nisam sigurna, inace sam tamo kupovala decije CICIBAN patofnice za 640 dinara
double trouble is my life
Odgovori