Sinusitis

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ilia
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 7:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Sinusitis

Post od ilia »

Imam hronicno zapaljenje sinusa.Da li postoji nesto od "prirodne" medicine za to?Kao neki melem,ili kako se vec to zove?
Nista nije nemoguce.
borische
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 1:56 pm

Re: Sinusitis

Post od borische »

ilia napisao:Imam hronicno zapaljenje sinusa.Da li postoji nesto od "prirodne" medicine za to?Kao neki melem,ili kako se vec to zove?
Isti problem i ja imam covece..... :(
ilia
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 7:14 pm
Kontakt:

Post od ilia »

Eto,a niko da odgovori.
Nista nije nemoguce.
borische
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 1:56 pm

Post od borische »

Ja cu ti reci samo sta je meni prepisano: Pressing 1x1, sprej Flixonase 2x2.....
masja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 12:21 am

Post od masja »

ilia napisao:Eto,a niko da odgovori.
probaj ispirati nos cajem,uzmi jednu soljicu caja od kamilice stavi cetvrtinu kafene kasike meda izmesaj da se skroz rastopi a onda usmrci u jednu nozdrvu pa to isto izduvaj pa u drugu...
beba1976
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 07, 2007 10:26 pm

Re: Sinusitis

Post od beba1976 »

ilia napisao:Imam hronicno zapaljenje sinusa.Da li postoji nesto od "prirodne" medicine za to?Kao neki melem,ili kako se vec to zove?
Ima jedan prirodan preparat za sinuzitis.Pojavio se prošle godine i zove se GELOMIRTOL FORTE ili tako već nešto.To su ti kapsule punjene nekom kombinacijom etarskih ulja(znam da ima eukaliptus,borovnicu i još nešto).Ja sam godinama imao iste probleme,međutim nakon što sam počeo da ga pijem, preporodio sam se.Fora ti je samo da ga pravilno koristiš(1/2 sata pre jela sa što više tečnosti,najbolje sa vodom).
Ima ga u skoro svim apotekama,tako da je to nešto što moraš da probaš.Pozdrav
Odgovori