Sinusi po prvi put

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
denmla010481
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 3:29 pm

Sinusi po prvi put

Post od denmla010481 »

Pre tri nedelje me je bolelo grlo, glava i imao sam blagu temperaturu. Pio sam Palitreks sedam dana da bi posle toga utvrdio da me jos uvek boli glava i nisam se osecao bas potpuno zdrav. Naredne dve nedelje me je nastavila da boli glava, uglavnom kada se sagnem i bolela me je samo sa desne strane. Javio mi se jak zadah iz nosa.

Kada sam konacno otisao kod doktora sve simptome koje sam imao je vezao za sinuse i prepisao mi tri inekcije penicilina.

Danas sam primio zadnju inekciju i sinusi me ne bole vise uopste, ali
jos imam jak zadah iz nosa.

Ali zapravo ono sto me najvise interesuje je sledece: kako je sve ovo moguce kada sam ja u zivotu bio bolestan svega 2 puta, a povrh toga je i cinjenica da nikada nisam imao nikavih problema sa sinusima, a imam 25 godina?

Bio bih jako srecan kada bi neko mogao da mi odgovori na ovako cudno pitanje kao i na to da li postoji neki preparat protiv neprijatnog mirisa iz nosa?

Hvala unapred

Mladen
Odgovori