Problemi sa zadahom i mnogi drugi

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Sandra_Sandra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2016 6:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problemi sa zadahom i mnogi drugi

Post od Sandra_Sandra »

Postovani,
vec duze vremena imam problem sa losim zadahom, koji postaje intenzivniji nakon kafe ili kada sam nervozna (?!), jezik mi je bio pomalo bijel, dno zdrijela i grlo crveno, nalik upali, pored krajnika jedna mala gnojna kesica, a na jeziku, negdje ispod grla, u zdrijelu, osjecaj kao da mi se zalijepila nekakva ljuspica npr.od jabuke, sto pokusavam da progutam, ali naravno, nista nema za progutati. Da napomenem da patim i od hronicne upale stitne zlijezde, koja je blago uvecana. Otisla sam kod specijaliste za ORL, doktorica je rekla da ja nemam nikakvu izraslinu na jeziku (nije pregledala zdrijelo nicim), uradila mi bris na bakterije i gljivice, oba su ispala negativna! Propisala mi lysobact, kojeg trebam poceti koristiti, pa kontrola. Zanima me da li su Vam se obracali pacjenti sa slicnim problemima, i koji bi mogao biti uzrok? Izraslinu na grlu osjecam i trenutno, ali ne stalno. Zadah je prisutan. Veliko hvala unaprijed!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Problemi sa zadahom i mnogi drugi

Post od aaaca »

Уста и грло, два пута дневно по минут, испирај воденим раствором соде бикарбоне (мала кашика на два деци воде). Десетак пута дневно треба да их испираш и чајем од жалфије.

Што се тиче штитне жлезде могу да ти препоручим један домаћи еликсир који се прави од белога лука и комовице. Не знам колико ће помоћи, али бар неће да шкоди. Рецепт имаш на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Имунитет.
Odgovori