Poštovani već par dana mi se dešava da kad se probudim imam začepljeno uho. Uglavnom desno al je znalo preći i na levo. Uglavnom se prvih par dana dešavalo da to prođe u vertikalnom položaju i zatvaranjem nosa i izduvavanjem (kada se kao i sada prvo zatvori desno uho). Od juče mi je zaglušenono stalno desno uho, te sam otišao kod ORL. Rekla je da ne izduvavam, da je to pogrešno i isprala mi uši rekavši da je u levom ostalo još malo pa da stavljam hidrogen i dodjem opet.
E sad mene zanima sledeće. Doktorka mi je isprala desno uho a ja i dalje čujem sve zaglušeno kao i pre dolaska. Od jutros (dan posle ispiranja) čak i kada okrećem glavu osećam i i neku vrstu krkljanja i pucketanja u tom desnom zaglupenom uhu.
Sam sam počeo pre tri dana da koristim Nasonex i nema razlike, a ona mi je dodala i Defrinol.
Da li je moguće da je pogrešila dijagnozu ili treba imati strpljenja i kako je moguće, ako je u pravu da ispiranje uha nista ne pomogne da se isto otčepi?
Posebno je neprijatan osećaj kada ja krenem nešto da pričam.
Problem sa uhom
Re: Problem sa uhom
Da dodam, sad sam primetio. Nakon sto nagnem glavu ka napred i krenem da je uspravljam u uhu čujem kao neko grebanje i pomeranje, to se do jutros nije dešavalo.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problem sa uhom
Заглунуће увета нема везе са спољашњим уветом осим ако ти је вода ушла у њега или се накупило баш много прљавштине у њему.
Веровано имаш проблема са синусима или неку инфекцију у носу због чега се затворе каналићи који спајају нос и средње уво. Можда и респираторна алергија.
Веровано имаш проблема са синусима или неку инфекцију у носу због чега се затворе каналићи који спајају нос и средње уво. Можда и респираторна алергија.