Problem sa sinusima

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mislim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2012 4:08 pm

Problem sa sinusima

Post od Mislim »

Prije 10 dana mi se začepio nos i imala sam blago povišenu temperaturu, najviše 37C.Nakon 5.dana ležanja pošto mi se stanje uprkos svim domaćim lijekovima nije popravilo,a najveći problem je ostao začepljenje nosa (noću ne mogu spavati) javila sam se svojoj doktorici koja mi je izvadila nalaze krvi i urina i konstatirala da se radi o bakterijskoj upali propisala Zinnat 500 1x2,i rekla mi da 3 dana koristim kapi Operil ,međutim,nos mi je i dalje začepljen ,temperatura je spala, pa sam odlučila otići na posao sutra.Ali sam definitivno očajna zbog začepljenog nosa...Antibiotik ne pomaže,šta mi još preostaje???? :( :cry: Please pomagajte,muka mi je više od nespavanja...
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Re: Problem sa sinusima

Post od unka »

Snimanje sinusa i orl. Kod mene slicno stanje antibiotik sporo radi bol u celu i iznad desnog oka inhalacija evo vec drugo vece kuci kad se inhaliram pa utoplim bolje bude. Mozda samo inhalacije biljnom mesavinom za sinuse i mogu da rese problem.
Slika
lena12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 10:50 pm

Re: Problem sa sinusima

Post od lena12 »

Cao :) Razumem te u potpunosti.Ja imam velikih problema sa sinusima vec godinama, tako da je to preslo u hronicne upale. Koristila sam razne lekove, ali mi je sve to i nije mnogo pomoglo. Moj savet ti je da pokusas sa biljnom inhalacijom, ali to moze samo trenuno da ti pomogne. Pokusaj da se svako vece inhaliras na kori od krompira ili iglicama bora, meni je to pomoglo(i bosiljak je dobar meni je pomogao, ali sam cula da je toksican, pa sam prestala ). Pozdrav
Odgovori