Ja sam bila pacijent Dušanke Milošević u januaru 19.01.2011. godinezdravkok napisao:Do sada sto sam procitao, ispada da jedino Dusanka Milosevic ima najvise pozitivnih komentara, tj nisam procitao ni jedan negativan komentar za nju.
A dobra stvar je ako se uspe dobiti uputa od opsteg lekara, operacija je besplatna :O.
Dakle, svi vi koji ste bili pacijenti kod Dusanke Milosevic, ako vidite ovaj moj post, javite se i recite kako ste zadovoljni sa vasim rezultatima nosa nakon nekoliko meseci-godinu dana.
Jedino mi ona do sada uliva poverenje,jer sam o ostalima procitao takodje i gomilu negativnih komentara.

Mogu da kažem samo reči hvale za nju i da je preporučim svakome.
Koje su pozitivne stvari operacije:
Skoro sve, prosto sam drugačija osoba. Srećna sam što sam operisala nos, nisam pogrešila.
Imala bih gadan problem sa sobom da to nisam napravila, ishodom sam zadovoljna

Inače, nisam imala problema s disanjem, mada je doktorka videla neku blagu devijaciju na pregledu, ali uvek sam disala normalno. Operacija je bila estetske prirode.
Koje su negativne stvari.
Pre operacije sam normalno disala, nakon operacije imam osećaj da su mi disajni kanali suženi. To je verovatno posledica ožiljaka.
Sluzokoža nosa mi je suvlja nego ranije i svako jutro moram da istesem nos, sa tim nisam imala problema ranije.
Nošenje naočara mi smeta mnogo više nego u odnosu na ranije.
---------
Potrebno je i godinu dana da otok sa vrha nosa splasne, inače meni se vrh malo spustio nakon tih godinu dana ali ništa strašno. Na to ni jedan doktor ne može uticati, prosto sve zavisi od osobe do osobe i zahvata. Teško je proceniti.
Takođe, vrlo retko nos ispadne onako kako ste želeli nakon prve operacije, ali meni je zadovoljavajuće i nemam potebu da ga više "popravljam".
Svi nakon operacije primete neke nedostatke, u smislu - negde bude neka kuglica i slično. Meni je recimo s desne strane više skinuto u koštanom delu nego što treba, ali se nešto ne brinem oko toga.
Svako ko ima problem sa izgledom svog nosa u tolikoj meri da je spreman da ide pod nož, svakako treba to da uradi. Onaj ko ima problem s disanjem takođe.
Skupljajte novac blagovremeno, i ipak sačekajte da bar napunite 20tak godina za tako nešto, ne morate da žurite s operacijom preterano.
Nije samo bitno da se razvoj nosa završi, već i da vi budete dovoljno zreli za takve odluke, i za podnošenje same procedure i poduhvata.
Ne znam da li je još uvek kod dr. Milošević u kbc Zvezdara besplatno sa uputom (ako ste iz Beograda), nisam u toku, ako jeste, onda je to odlično.