Neprijatan miris sekreta - uvo

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ivan092
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 03, 2016 3:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Neprijatan miris sekreta - uvo

Post od ivan092 »

Zdravo. Vec duzi period iza sebe imam postojavanje neprijatnog sekreta u desnom uvu koji nije da je neprijatnog mirisa negooo uzasnog, istovremeno na to uvo slabije i cujem . Pokusao sam hidrogenom, strasno susti unutra kad ga sipam , imam osecaj da peni onako kao kad se sipa na necistu ranu i kad tako sipam par puta primetim nakon toga da za nijansu bolje cujem , recimo primetio sam da neke tonove na slusalicama mobilnog telefona koji su jako niski prilikom tipkanja slova na primer pre hidrogena ne cujem a nakon svega toga cujem ih . Imam osecaj da je neka infekcija u pitanju. Po prolasku praznika tj za par dana idem po uput i kod orl ali mi treba informacija iz prve ruke kako bih se dodatno zabrinuo ili malo umirio. Nadam se brzom odgovoru. Hvala i srecni praznici :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Neprijatan miris sekreta - uvo

Post od aaaca »

Можда да пробаш са соком чуваркуће. Мислим да се цеди директно из листа чуваркуће. Пар капи је потребно за једно уво. Распитај се мало јер лично нисам користио.
Odgovori